• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Valla anlarsın bence de sende benim gibisin çünkü :KK70:
Derz i ben çekiyorum :olamaz: duşakabin sok istersen dedi istersen kibrit cakahim hiç gerek kalmasın dedim kahkaha attı

Bizim burda düğün yemeği gibi iftar yemeği verir herkes kiki tek başına

Kimi mahallece veririm onlar yetiyor bize Ramazan'ın 10 günü nerdeyse ısrar yemeğine cagiriliyorim :-)
Oradan resim çekersin:70:

Olsun ne olacak istediğini koyabilirsin.Ben dün link verdim onları niye incelemediniz.Ödevinize niye çalışmıyorsunuz :110:
Görmedim ki :skandal:

Heee sen eski ramazan sofrası dedim ona baktım ben

Zeytin hurma, salata meyve, bide pide alırsın Afiyet olsun. 🤣 Allah kabul etsin 😍
Bu akşam eşim aldı beni işten, yemeği dışarıda yedik ve dönerken bahçede görünce arkadaşlara uğradık. Dalga geçtiler benle :KK70:

Şimdiden böyleyse, Ramazan’da ne yapacaksınız. Her gün dışarıda mı iftar açacaksınız dedi 🤣

Eşimde, bir çorba, bir salata ve zeytin yeter bize dedi :KK70:

Arkadaşlar da yasmin bir çorba ile mi kalacak diye saydırdı da saydırdı. Koptuk resmen sokakta 🤣🤣

İyi o zaman dedi, sizi iftara alınca çorba-salata-pide ve zeytin menümüz dedi. Ohhh canıma minnet dedim, gerisini anlatamayacağım :KK70:

Aynen canım doktor 6 7 temmuz dedi bakalım. Haftaya tekrar gel dedi. Oglumda erken dogum riskim olmuştu. İnşallah bunda olmaz :)
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah canım benim, dualarında beni unutma 🤲🏻🎈😍❤️😘🥰

Back