Makarnalar Leziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
Acep evde çorbadan başka iftariyelik olabilecek mi
Bende bu yıl zorlanacağım.Bu sabah gezimiz vardı,birde Cuma sene sonu gösterisine hazırlık 12:30 da eve kendimi zor attım oğlumun beslenme çantasını karıştırdım yolda .Oruç nasıl tutacağım nasıl yemek yapacağım bilmem:)

Abla bildiğini köy diyorsun ya mesela diyelim en sorunu secegim 3 kişi ek olarak içli köfte koydu diyelim ne olacak menu hariç pisti olacaklar (bastır azerin) bil birşeyler cabiiikkk

Artık Cumartesi günleri de çalışıyorum, bu sene ne kadar misafir kabul edebilirim, şimdiden aklım almıyor inan

Yoksa benim evimden konuk eksik olmaz Ramazan’da
Allah yardımcın olsun benim de 3-4 gün gelenim olur başka da olmaz

Senin işin de zor kuzucuğum

Bende aynı şeyi düşünüyorum Rabbim kolaylığını verir her zamanki gibi, yeter ki tutmak isteyelim diyorum.

Abla bildiğini köy diyorsun ya mesela diyelim en sorunu secegim 3 kişi ek olarak içli köfte koydu diyelim ne olacak menu hariç pisti olacaklar (bastır azerin) bil birşeyler cabiiikkk
Olsun ne olacak istediğini koyabilirsin.Ben dün link verdim onları niye incelemediniz.Ödevinize niye çalışmıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…