Bende bu yıl zorlanacağım.Bu sabah gezimiz vardı,birde Cuma sene sonu gösterisine hazırlık 12:30 da eve kendimi zor attım oğlumun beslenme çantasını karıştırdım yolda .Oruç nasıl tutacağım nasıl yemek yapacağım bilmem:)Acep evde çorbadan başka iftariyelik olabilecek mi
Aaaaa doğru o zaman gece bitiyorYarın ayın 1’i ama
O zaman ona özel sayfa hazırlarımYandık azerin ard Arda birinci olma bari
Zeytin hurma, salata meyve, bide pide alırsın Afiyet olsun.Acep evde çorbadan başka iftariyelik olabilecek mi
Temmuzun ilk haftası gelecek yani minnak sıpaİnşallah
Allah iyilik versin canım, bizde iyiyiz 8 haftamız kaldı
Kolay gelsin canımGeldim canımRamazan'dan önce ye mutfağı sıkıstırdik aniden :) kosturuyorum pazar gününe kadar bitirecekler inşallah .
Sen nasılsın
Biri hileci biri isyankarBiri hileci daha ne olsunkara liste minik +azeirn
Aynen canım doktor 6 7 temmuz dedi bakalım. Haftaya tekrar gel dedi. Oglumda erken dogum riskim olmuştu. İnşallah bunda olmaz :)Temmuzun ilk haftası gelecek yani minnak sıpa
İyi hadi gözün aydın canım bende yarın tamamen bosaltmam lazım mutfağı çocuk odasına taşıyacağım
Artık Cumartesi günleri de çalışıyorum, bu sene ne kadar misafir kabul edebilirim, şimdiden aklım almıyor inanMisafir Habil etmeyecek misin aradan cikartsan
Anlarsın sen dediİyi hadi gözün aydın canım bende yarın tamamen bosaltmam lazım mutfağı çocuk odasına taşıyacağım
Sen mi doldurcan boşlukları
Allah yardımcın olsun benim de 3-4 gün gelenim olur başka da olmazArtık Cumartesi günleri de çalışıyorum, bu sene ne kadar misafir kabul edebilirim, şimdiden aklım almıyor inan
Yoksa benim evimden konuk eksik olmaz Ramazan’da
Valla anlarsın bence de sende benim gibisin çünküAnlarsın sen dedi
Sağol canımKolay gelsin canım
İyiyim canım çok şükür
Bende bu yıl zorlanacağım.Bu sabah gezimiz vardı,birde Cuma sene sonu gösterisine hazırlık 12:30 da eve kendimi zor attım oğlumun beslenme çantasını karıştırdım yolda .Oruç nasıl tutacağım nasıl yemek yapacağım bilmem:)
Olsun ne olacak istediğini koyabilirsin.Ben dün link verdim onları niye incelemediniz.Ödevinize niye çalışmıyorsunuzAbla bildiğini köy diyorsun ya mesela diyelim en sorunu secegim 3 kişi ek olarak içli köfte koydu diyelim ne olacak menu hariç pisti olacaklar(bastır azerin) bil birşeyler cabiiikkk