- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Aynı şeyi aklımdan geçirdim Türkmen pilavını bizde de yapabilir dedim hemsosuuCandy7777 Tarifler ve sohbet burada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı şeyi aklımdan geçirdim Türkmen pilavını bizde de yapabilir dedim hemsosuuCandy7777 Tarifler ve sohbet burada
Bence de hemşom,çok da güzel bir tarif oAynı şeyi aklımdan geçirdim Türkmen pilavını bizde de yapabilir dedim hemsosuu
Muhteseemmmm,çok yakışır yarışmamıza hemsosuuBence de hemşom,çok da güzel bir tarif o
Davetimizi yaptık hemşom,beklerizMuhteseemmmm,çok yakışır yarışmamıza hemsosuu
Bence de hemşom,çok da güzel bir tarif o
Peki yine pilav yapsam olur mu yoksa başka bir şey mi düşüneyimMuhteseemmmm,çok yakışır yarışmamıza hemsosuu
Alınmamış tarifler için Nevreste yardımcı olur,özelden mesaj atın siz onaPeki yine pilav yapsam olur mu yoksa başka bir şey mi düşüneyim
Tamam teşekkür ederimAlınmamış tarifler için Nevreste yardımcı olur,özelden mesaj atın siz ona
Rica ederimTamam teşekkür ederim
Merhaba hayırlı olsun.Selam kızlar bebeğin cinsiyeti belli oldu erkek geliyor minnoş hemen aradı söyledi doktor önce ona söyledi oda anne babaya söyledi tam süprz oldu önce kız gibi denmişti ..Darısı tüm isteyenlere olsun inşallah sağlıcakla doğsunalr yeter ki..
Çok tatlıyız hemsosuuDavetimizi yaptık hemşom,bekleriz
Nevosa mesaj at canım,o tarif konusunda sana yardım edecektir oylama 26 kasımda başlayacak. Ödüller bölümüne de göz atabilirsin. Kazanan üye birde pro üyelik kazanıyorPeki yine pilav yapsam olur mu yoksa başka bir şey mi düşüneyim
Maşallahimiz var hemşomÇok tatlıyız hemsosuu
Ayyy baktım baktım süper ödüller varmış. Özel mesaj attım görünce cevap verir artıkNevosa mesaj at canım,o tarif konusunda sana yardım edecektir oylama 26 kasımda başlayacak. Ödüller bölümüne de göz atabilirsin. Kazanan üye birde pro üyelik kazanıyor
Maşallahimiz var hemşom
Çok tatlıyız hemsosuu
Maşallahimiz var hemşom
Esliiimmmmmm