İnşaallah canım benimSenin işin de zor kuzucuğum
Bende aynı şeyi düşünüyorumRabbim kolaylığını verir her zamanki gibi, yeter ki tutmak isteyelim diyorum.
Derz i ben çekiyorumValla anlarsın bence de sende benim gibisin çünkü
Oradan resim çekersinBizim burda düğün yemeği gibi iftar yemeği verir herkes kiki tek başına
Kimi mahallece veririm onlar yetiyor bize Ramazan'ın 10 günü nerdeyse ısrar yemeğine cagiriliyorim
Görmedim kiOlsun ne olacak istediğini koyabilirsin.Ben dün link verdim onları niye incelemediniz.Ödevinize niye çalışmıyorsunuz
Hiç aklıma gelmediOradan resim çekersin
Ben yapamam edemem diyeceğiz aslında da işte duramiyoruzDerz i ben çekiyorumduşakabin sok istersen dedi istersen kibrit cakahim hiç gerek kalmasın dedim kahkaha attı
Ascidan hazırlama aşaması bı iki fotoOradan resim çekersin
Kızım yarım parke gelecek son güne bıraktıBen yapamam edemem diyeceğiz aslında da işte duramiyoruz
Ama detaylı tarifleri olacakHiç aklıma gelmediher gittiğim yeren bir çanak keşkek alsam bir çanak çorba al sana iki tarif çıktı
Uyanık olduğunu daha önce söylemiş miydimAscidan hazırlama aşaması bı iki foto
Kolay gelsin canımKızım yarım parke gelecek son güne bıraktıçocukları uyutup yapacağım artık
Benim sünnet açısının nosu var komşular onu tutacak mis rica etsem atar heraldeUyanık olduğunu daha önce söylemiş miydim
Mutfak daha zor yaaa Allah kolaylık versinKolay gelsin canımbende inşallah toplayacağım mutfağı fırsat olursa
Uyanık olduğunu daha önce söylemiş miydim
Bu akşam eşim aldı beni işten, yemeği dışarıda yedik ve dönerken bahçede görünce arkadaşlara uğradık. Dalga geçtiler benleZeytin hurma, salata meyve, bide pide alırsın Afiyet olsun.Allah kabul etsin
Çok ıvır zıvır varMutfak daha zor yaaa Allah kolaylık versin
Benim sünnet açısının nosu var komşular onu tutacak mis rica etsem atar heralde
OlmazmiÇok ıvır zıvır var
Hayırlısıyla sağlıkla gelsin inşallah canım benim, dualarında beni unutmaAynen canım doktor 6 7 temmuz dedi bakalım. Haftaya tekrar gel dedi. Oglumda erken dogum riskim olmuştu. İnşallah bunda olmaz :)