- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Amin kuzucuğum, Allah razı olsunHer zaman duamdasın. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin kuzucuğum, Allah razı olsunHer zaman duamdasın. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah
Yok ya sen yapamazsın pek inandırıcı gelmediAdamdan nasıl alayım fotogu elbette kendim yapacağım minik ne döktürmüş be diyeceksiniz kus yapmak içinde azerin i çağırırım
Bir dolu dolu yiyen benim heralde yarım pide yerim rahatBizde öyle bir çeşit en fazla yiyoz :)
Elimi çeker koyarım olmadı kasıktan göz kirparim yasminsayYok ya sen yapamazsın pek inandırıcı gelmedi
Yemekleri yap hele de kuş kondurmasi eksik kalsinAdamdan nasıl alayım fotogu elbette kendim yapacağım minik ne döktürmüş be diyeceksiniz kus yapmak içinde azerin i çağırırım
Teraviden gelince yiyorum ben daha çokBir dolu dolu yiyen benim heralde yarım pide yerim rahat
hehe anladım, olacak o kadar. Elinden geldigince yaparsın. Kayınvalide görümcen yemek falan getirmiyor mu?Bizim o arkadaşlarımızla yemek ya da temizlik sorunumuz hiç olmadı, sürekli beraberiz zaten. İşin şakası, bana takılmayı seviyorlar. Ama çıldırmıyorum diye deliriyorlar
Bizde sadece ona bakarız masa iç açıcı olmazElimi çeker koyarım olmadı kasıktan göz kirparim yasminsay
Aynen benim cevaplar nişanlı iken eşim dedi ki sucuklu kuru fasulye yapmayı biliyor musun dediYemekleri yap hele de kuş kondurmasi eksik kalsin
Bunu bende merak ettim ne var iftarda haftada 2-3 onlarda yeseler:)hehe anladım, olacak o kadar. Elinden geldigince yaparsın. Kayınvalide görümcen yemek falan getirmiyor mu?
Benim sunumlar çok iyi olmuyor ztane sunum dersi almam lazım BirTutamMutluluk20Bizde sadece ona bakarız masa iç açıcı olmaz
Yenmiyor ki canım, neden sürekli dolaba sok çıkar yapıp ziyan edelim. Zaten 16-17 saat niyetli olunca, sudan başka birşeyi mide almıyor. Hele benim gibi sahurda çaydan başka bir şey midesine girmeyen insan, çorbadan başka bir şey yiyemiyor.Bizde öyle bir çeşit en fazla yiyoz :)
hangi kategoriydi oElimi çeker koyarım olmadı kasıktan göz kirparim yasminsay
Ben 9 kilo vermiştimAynen canım buzluktan bir şeyler ayarlarsın :)Bende yiyemiyorum geçen yıl 3 kilo vermiştim yine veririm diye umuyorum:)
Çorba Arnavut çorbasıhangi kategoriydi o
Benim için de verseneBen 9 kilo vermiştim
İyi ne güzel ben 9 versem çok fena olur:)3-4 ten fazlası zarar:)Ben 9 kilo vermiştim
aynenBunu bende merak ettim ne var iftarda haftada 2-3 onlarda yeseler:)
Arnavut muÇorba Arnavut çorbası
Ya yok yaparım diye gaza gelsenBenim sunumlar çok iyi olmuyor ztane sunum dersi almam lazım BirTutamMutluluk20
kaşık yokElimi çeker koyarım olmadı kasıktan göz kirparim yasminsay