- 22 Temmuz 2017
- 44.995
- 133.199
- 598
Amin kuzucuğum, Allah razı olsunHer zaman duamdasın. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin kuzucuğum, Allah razı olsunHer zaman duamdasın. Rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün inşallah![]()
Yok ya sen yapamazsın pek inandırıcı gelmediAdamdan nasıl alayım fotogu elbette kendim yapacağım minik ne döktürmüş be diyeceksiniz kus yapmak içinde azerin i çağırırım![]()
Bir dolu dolu yiyen benim heraldeBizde öyle bir çeşit en fazla yiyoz :)
Elimi çeker koyarım olmadı kasıktan göz kirparimYok ya sen yapamazsın pek inandırıcı gelmedi![]()
Yemekleri yap hele de kuş kondurmasi eksik kalsinAdamdan nasıl alayım fotogu elbette kendim yapacağım minik ne döktürmüş be diyeceksiniz kus yapmak içinde azerin i çağırırım![]()
Teraviden gelince yiyorum ben daha çokBir dolu dolu yiyen benim heraldeyarım pide yerim rahat
hehe anladım, olacak o kadar. Elinden geldigince yaparsın.Bizim o arkadaşlarımızla yemek ya da temizlik sorunumuz hiç olmadı, sürekli beraberiz zaten. İşin şakası, bana takılmayı seviyorlar. Ama çıldırmıyorum diye deliriyorlar![]()
Bizde sadece ona bakarız masa iç açıcı olmaz
Aynen benim cevaplar nişanlı iken eşim dedi ki sucuklu kuru fasulye yapmayı biliyor musun dediYemekleri yap hele de kuş kondurmasi eksik kalsin![]()
Bunu bende merak ettim ne var iftarda haftada 2-3 onlarda yeseler:)hehe anladım, olacak o kadar. Elinden geldigince yaparsın.Kayınvalide görümcen yemek falan getirmiyor mu?
Benim sunumlar çok iyi olmuyor ztane sunum dersi almam lazımBizde sadece ona bakarız masa iç açıcı olmaz![]()
Yenmiyor ki canım, neden sürekli dolaba sok çıkar yapıp ziyan edelim. Zaten 16-17 saat niyetli olunca, sudan başka birşeyi mide almıyor. Hele benim gibi sahurda çaydan başka bir şey midesine girmeyen insan, çorbadan başka bir şey yiyemiyor.Bizde öyle bir çeşit en fazla yiyoz :)

Ben 9 kilo vermiştimAynen canım buzluktan bir şeyler ayarlarsın :)Bende yiyemiyorum geçen yıl 3 kilo vermiştim yine veririm diye umuyorum:)
Çorba Arnavut çorbasıhangi kategoriydi o
![]()
Benim için de verseneBen 9 kilo vermiştim![]()
İyi ne güzel ben 9 versem çok fena olur:)3-4 ten fazlası zarar:)Ben 9 kilo vermiştim![]()
aynenBunu bende merak ettim ne var iftarda haftada 2-3 onlarda yeseler:)
Arnavut muÇorba Arnavut çorbası![]()
Ya yok yaparım diye gaza gelsenBenim sunumlar çok iyi olmuyor ztane sunum dersi almam lazımBirTutamMutluluk20