Sus kkisBu saatte
Allah'ım benim normal öğünde aldığım kiloların birazını kukrim e versen ne olur yahu ://
Hadi yaMidem bulandı canım bir tuhaf oldumbenim midem çok hassas hamileyken çok kötü olmuştum aklıma gebelik geldi
Çok şükür 14+3 olduk kuzum..Anaaaa
Kuzucuğum, ne ara o kadarlık oldun
Maşallah❤
Unuttuğum yok canım benim, çok yoğunum ve mesailerim başladı. Anlayacağın, yorgunluktan bitap düşüyorum
Sağol canımEline sağlık nevom
Bende yeni evlendigimde de eşime küsmüş tüm gittiğimiz yerin de peynir helvası dondurma su meşhur inadimdan yemedim herkes yedi ama nasıl içim eridi onlar yerkenYoo kafamı ona xevirmeden gezdim çok mecbur kalmadıkça uemem zaten dondurma bile yemedim çay içelim dedi yok ben acim dedim
Kebalciya goturseydi hayır demezdim ne yapayım kuru kuru çayı benBende yeni evlendigimde de eşime küsmüş tüm gittiğimiz yerin de peynir helvası dondurma su meşhur inadimdan yemedim herkes yedi ama nasıl içim eridi onlar yerken
Barisinca hemen yolladım git bana al gel diye
Oooo hadi yap gelHamile takvimlerini gördükçe çocuk yapasım geliyor
İyi çocuk olduü o kötülük yapmaz artık :))
Neyse sen önemli birsey kaybetmemisinKebalciya goturseydi hayır demezdim ne yapayım kuru kuru çayı ben
Açma,poğaça
Aslında böyle hafif bişey aradım yapmak için malum bide diyetteyim ama kahvaltiya ne olur bilemedimEn güzeli börek canım:)
Akşamdan hazırla sabah pişir:)
AynenNeyse sen önemli birsey kaybetmemisin
Kahvaltıda diyette olunca ancak kahvaltılıklar olur canım başka kızartma börek ,kek veya poğaça yapabilirsin.Burada nohut veya zeytin salatası yapılır oda sizin orada bilinmez:)Aslında böyle hafif bişey aradım yapmak için malum bide diyetteyim ama kahvaltiya ne olur bilemedim
Peynir topları yapAslında böyle hafif bişey aradım yapmak için malum bide diyetteyim ama kahvaltiya ne olur bilemedim
Yapasım geliyor ama yapamamOooo hadi yap gelbelki bende hevese gelirim
Evet cemkirmiyorum artık ☺İyi çocuk olduü o kötülük yapmaz artık :))
O zaman biz her zaman ay sonunu bekleyelim:)Evet cemkirmiyorum artık ☺
Yeter ona da üç çocuk :)Yapasım geliyor ama yapamamSen yap daha gençsin