- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.784
Tadı nasıl çok pahalı niseymis o ://Yalnız değilsin bugün o xls i içtim midem bulandı hep
Kurabiye ne kurabiyesi bende yapim yarına
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tadı nasıl çok pahalı niseymis o ://Yalnız değilsin bugün o xls i içtim midem bulandı hep
İnşaAllah minnoşumBirgün nasip olur inşaallah
Hayırdır eşya muhabbeti miEşim evdeydi bugün kavga dövüş gezdik
Bir yandan yemek yiyorum bir yandan takip ediyorum burayiKukrim gelmiş hoş gelmos
Kargoyu karşılarsan sana yollim 1 kere kullandım :)Tadı nasıl çok pahalı niseymis o ://
Benimde pazartesi ye bişey yapmam lazım kahvaltı yapıcaz kursta napsamkiBenimde kurabiye yapmam lazım biri benim yerime yapsın
Sen ordu da değil miydinİnşaAllah minnoşum
Un kurabiyesi:)Yalnız değilsin bugün o xls i içtim midem bulandı hep
Yok kız baştan ben piknik dedim arkadaşları piknige gotmeyecek mis diye cayar gibi olduHayırdır eşya muhabbeti mi
Yok o kadar dayanamam 1 günde bile 100 sayfa geçmiş birakmisssinizSee you one year later canım
Açma,poğaçaBenimde pazartesi ye bişey yapmam lazım kahvaltı yapıcaz kursta napsamki
En güzeli börek canım:)Benimde pazartesi ye bişey yapmam lazım kahvaltı yapıcaz kursta napsamki
Kızım imkan varken kullansana kargo işine giremem nasıl alacağım falan zor iş ://Kargoyu karşılarsan sana yollim 1 kere kullandım :)
Eline sağlık nevomUn kurabiyesi:)
Bu saatteBir yandan yemek yiyorum bir yandan takip ediyorum burayi
Ordu'dayım canım:) Yazları gidiyorum İstanbul'a 1-2 aylığına:)Sen ordu da değil miydin
Neyse tatlıya bağlanmisYok kız baştan ben piknik dedim arkadaşları piknige gotmeyecek mis diye cayar gibi oldu
Bende soylene söyleyene mutfak temizliği yaptım gitmeyeceğim bir yere dedim
Gittiler geldiler oğlanlar hadi gidelim dediler bayağı bir hadi haftada bir zatı gidebiliyriuz bir yere limon sikmayayim dedim
Yine söylene söylene gittim piknige gitmek istediğim yere gittik geldik geldik mangal kokularını aldık geldik eve
Midem bulandı canım bir tuhaf oldum benim midem çok hassas hamileyken çok kötü olmuştum aklıma gebelik geldiKızım imkan varken kullansana kargo işine giremem nasıl alacağım falan zor iş ://
Yoo kafamı ona xevirmeden gezdim çok mecbur kalmadıkça uemem zaten dondurma bile yemedim çay içelim dedi yok ben acim dedimNeyse tatlıya bağlanmis