3 den fazlası çok oluyor.Benim arkadaşlar tutturmuş bir tane daha yap ayyy ben bunlara yetişemiyorumYeter ona da üç çocuk :)
valla abla trilyon vercem deseler bile isteye yapmam rabbim veirrse karşı gelmem ama ben almayayım kafam yorgun sırtım belim yorgun her zerrem kısacasıYapasım geliyor ama yapamamSen yap daha gençsin
Bak cici cici çok güzel oldunEvet cemkirmiyorum artık ☺
4lesin işte takım oyunu oynarlar 2-2Yeter ona da üç çocuk :)
Aynen canım katılıyorum:)valla abla trilyon vercem deseler bile isteye yapmam rabbim veirrse karşı gelmem ama ben almayayım kafam yorgun sırtım belim yorgun her zerrem kısacası
Bak cici cici çok güzel oldun
O zaman ben bir fazlallığı vereyim birine3 den fazlası çok oluyor.Benim arkadaşlar tutturmuş bir tane daha yap ayyy ben bunlara yetişemiyorumYaşım 40 olmuş diyorum ne 40'ı diyorlar
Sana maşaallah 4 lemişsin:)Benim sabrım yok artık gurbette çok yoruldum her şeyi kendim yapıyorum.Eşimin bile yeri geliyor faydası yok:)4lesin işte takım oyunu oynarlar 2-2Bizimkiler oyun oynarken öyle yapıyorlar
Sen yapmışsın bitmiş küçüğünde büyüdü artık bizim bu saatten sonra olmaz,olmasın.Rabbim başka isteyen herkese nasip etsin yoksa yaşı yok :)Ben onu bahane edip kaçıyorumO zaman ben bir fazlallığı vereyim birine
Ben ikinci cocukda lohusa iken arkadaş geldi yengesi ucuncuye hamile imiş onu söyledi dedim o da niye yapıyor kızı da var ogluda :)3 den fazlası çok oluyor.Benim arkadaşlar tutturmuş bir tane daha yap ayyy ben bunlara yetişemiyorumYaşım 40 olmuş diyorum ne 40'ı diyorlar
Zor Valla ben de çok çektim, hepsinin yaşları yakındıvalla abla trilyon vercem deseler bile isteye yapmam rabbim veirrse karşı gelmem ama ben almayayım kafam yorgun sırtım belim yorgun her zerrem kısacası
Bak cici cici çok güzel oldun
Allah isteyene bakarım diyene versin bana üç yetiyor inşallah Allah bunları büyütmeyi nasip etsin4lesin işte takım oyunu oynarlar 2-2Bizimkiler oyun oynarken öyle yapıyorlar
Aynen yadırgamamak lazım çok korkuyorum bana çok söylüyorlar gerçek olacak diye ödüm kopuyorBen ikinci cocukda lohusa iken arkadaş geldi yengesi ucuncuye hamile imiş onu söyledi dedim o da niye yapıyor kızı da var ogluda :)
Bana noluyor ise benimde oğlan ile kız oldu ya yeter bana dedim :)
Dokuz ay sonra ta ta ta ta üçüncüye hamile imisim
Bir daha dedim hicbirseyee yorum yapmam .Arkadaş geçen gün gene geldi yengesi dorduncuye hamile imiş ooh ne güzel maşallah dedim :)
AminAllah isteyene bakarım diyene versin bana üç yetiyor inşallah Allah bunları büyütmeyi nasip etsin
Benim tüpler bağlı ona rağmen korkuyorumAynen yadırgamamak lazım çok korkuyorum bana çok söylüyorlar gerçek olacak diye ödüm kopuyor
Kahvaltıda diyette olunca ancak kahvaltılıklar olur canım başka kızartma börek ,kek veya poğaça yapabilirsin.Burada nohut veya zeytin salatası yapılır oda sizin orada bilinmez:)
Dilim pizza mi yapsam ekmek dilimlerine en azından 2 dilim ekmek yiyorum zaten her sabahPeynir topları yap
Ayyyy ne güzel benim açıkBenim tüpler bağlı ona rağmen korkuyorum
Olur canım :)Dilim pizza mi yapsam ekmek dilimlerine en azından 2 dilim ekmek yiyorum zaten her sabah
Olur o da güzel olur canimDilim pizza mi yapsam ekmek dilimlerine en azından 2 dilim ekmek yiyorum zaten her sabah
Her an fikrim değişebilir bana neden oy gelmiyor gün boyu sandigin altimi delikO zaman biz her zaman ay sonunu bekleyelim:)
Ben de aynı canım, kimse olmadığı için hep tek başınaydım, sadece Dilara da canım annem vardı. Sonrasında hep yalnızdımSana maşaallah 4 lemişsin:)Benim sabrım yok artık gurbette çok yoruldum her şeyi kendim yapıyorum.Eşimin bile yeri geliyor faydası yok:)