Makarnalar Leziz Makarna Tarifleri, Makarna kaç dakikada pişer ?

En başarılı bulduğunuz ''Makarna Tarifi ''hangisidir?

• Ankete Katılan
    924
  • Anket Kapalı .
3 den fazlası çok oluyor.Benim arkadaşlar tutturmuş bir tane daha yap ayyy ben bunlara yetişemiyorum:KK70:Yaşım 40 olmuş diyorum ne 40'ı diyorlar:KK70:
Ben ikinci cocukda lohusa iken arkadaş geldi yengesi ucuncuye hamile imiş onu söyledi dedim o da niye yapıyor kızı da var ogluda :)
Bana noluyor ise benimde oğlan ile kız oldu ya yeter bana dedim :)
Dokuz ay sonra ta ta ta ta üçüncüye hamile imisim :KK70:
Bir daha dedim hicbirseyee yorum yapmam .Arkadaş geçen gün gene geldi yengesi dorduncuye hamile imiş ooh ne güzel maşallah dedim :)

Ben ikinci cocukda lohusa iken arkadaş geldi yengesi ucuncuye hamile imiş onu söyledi dedim o da niye yapıyor kızı da var ogluda :)
Bana noluyor ise benimde oğlan ile kız oldu ya yeter bana dedim :)
Dokuz ay sonra ta ta ta ta üçüncüye hamile imisim :KK70:
Bir daha dedim hicbirseyee yorum yapmam .Arkadaş geçen gün gene geldi yengesi dorduncuye hamile imiş ooh ne güzel maşallah dedim :)
Aynen yadırgamamak lazım çok korkuyorum bana çok söylüyorlar gerçek olacak diye ödüm kopuyor:KK70:

Sana maşaallah 4 lemişsin:)Benim sabrım yok artık gurbette çok yoruldum her şeyi kendim yapıyorum.Eşimin bile yeri geliyor faydası yok:)
Ben de aynı canım, kimse olmadığı için hep tek başınaydım, sadece Dilara da canım annem vardı. Sonrasında hep yalnızdım😐 Anne gibi olmuyor baba işte😐

X