Valla ben çok yiprandim hamileliklerde ikisi yakın oldu ya o yüzden dedim en iyisi bunlara bakayım yeter :)Ayyyy ne güzel benim açık
Amin, Allah olmayıp da isteyene versin İnşaAllahSen yapmışsın bitmiş küçüğünde büyüdü artık bizim bu saatten sonra olmaz,olmasın.Rabbim başka isteyen herkese nasip etsin yoksa yaşı yok :)Ben onu bahane edip kaçıyorum
Ahh ah analikBen de aynı canım, kimse olmadığı için hep tek başınaydım, sadece Dilara da canım annem vardı. Sonrasında hep yalnızdımAnne gibi olmuyor baba işte
İnşaAllah canım, Allah sağlık, hayırlı ömür versinAllah isteyene bakarım diyene versin bana üç yetiyor inşallah Allah bunları büyütmeyi nasip etsin
Dimi bencedevalla abla trilyon vercem deseler bile isteye yapmam rabbim veirrse karşı gelmem ama ben almayayım kafam yorgun sırtım belim yorgun her zerrem kısacası
Bak cici cici çok güzel oldun
Benim de bağlı:)Benim tüpler bağlı ona rağmen korkuyorum
Belki 2. bildirim gelir o zaman değişir:)Tabi
Her an fikrim değişebilir bana neden oy gelmiyor gün boyu sandigin altimi delik
Amin inşallah canım cümlemizeİnşaAllah canım, Allah sağlık, hayırlı ömür versin
Benim de bağlı:)
Ben ikinci cocukda lohusa iken arkadaş geldi yengesi ucuncuye hamile imiş onu söyledi dedim o da niye yapıyor kızı da var ogluda :)
Bana noluyor ise benimde oğlan ile kız oldu ya yeter bana dedim :)
Dokuz ay sonra ta ta ta ta üçüncüye hamile imisim
Bir daha dedim hicbirseyee yorum yapmam .Arkadaş geçen gün gene geldi yengesi dorduncuye hamile imiş ooh ne güzel maşallah dedim :)
Benimde babam hasta biliyorsun.8 yıl oldu.Annem o yüzden sadece onunla ilgilenemiyor,gelemiyor.Ben yalnızım:)Ben de aynı canım, kimse olmadığı için hep tek başınaydım, sadece Dilara da canım annem vardı. Sonrasında hep yalnızdımAnne gibi olmuyor baba işte
İyi yapmışsın Rabbim ihtiyaç duydurmasın.Ben son doğum 29 yaşında yaptım.30 dan önce bağlanmıyormuş:)Valla ben çok yiprandim hamileliklerde ikisi yakın oldu ya o yüzden dedim en iyisi bunlara bakayım yeter :)
Biliyorum canım, çok zor uzakta olmak yaBenimde babam hasta biliyorsun.8 yıl oldu.Annem o yüzden sadece onunla ilgilenemiyor,gelemiyor.Ben yalnızım:)
Öyle ama benim üç sezeryan bir tanede karnımda ölen ölü doğum var o yüzden galiba kabul edildi Dr aslında başka yöntemler önerdi ama ben istemedim göze alamadım.baglattim.Yoksa bende 30 dan küçüktüm .İyi yapmışsın Rabbim ihtiyaç duydurmasın.Ben son doğum 29 yaşında yaptım.30 dan önce bağlanmıyormuş:)
Amin canım Allah razı olsunBiliyorum canım, çok zor uzakta olmak ya
Rabb'im uzun ömür versin İnşaAllah❤
Gelsin gelsin actim kollarimi bekliyorum secmenlerimiBelki 2. bildirim gelir o zaman değişir:)
Çok iyi yapmışsın canımÖyle ama benim üç sezeryan bir tanede karnımda ölen ölü doğum var o yüzden galiba kabul edildi Dr aslında başka yöntemler önerdi ama ben istemedim göze alamadım.baglattim.Yoksa bende 30 dan küçüktüm .
Oylar fırlıyormuşGelsin gelsin actim kollarimi bekliyorum secmenlerimi
Oylar fırlıyormuş