lezbiyen olup olmadigini nasil anlarim

Suphelendi gin kisiye sutyen al takim al ama giyde bakim de o zaman anlarsin canim hareket ve edalarindan

Düşünür düşünür! Amacı bizi sinir edip laf söletip mesajı silmek ve yöneticilerden biri okursada bizleri banlatmak! Zaten üye fake konular saçma ne diye cevap yazarsınki! Suç bizde

Benim aklıma ilk gelen de bu kadar dusunemeyecegi oldu

Valla arkadaslar ben bılmemek yavastan uzaklaşmak en ıyısı dıye dusunmek buyazablam evlenınce ban yemeden. Kaçmak. En ıyısı

Valla arkadaslar ben bılmemek yavastan uzaklaşmak en ıyısı dıye dusunmek buyazablam evlenınce ban yemeden. Kaçmak. En ıyısı
Hayır biz niye banlanıyoruz? Küfür eden o! Tabiki tepki göstericez! Sonuçta bu ülkede o.pu deyince adama hapis yatırıyorlar! Ne deseydik a canım iyi dedin mi? Ben elalelimin terbiyesizinden küfür yemek için üye olmadım! Hele ki hakarete karşı kendimi savunduğum için ban yemek aklıma bile gelmedi! Geçmiş mesajlarımızı okusunlar nasıl yardımcı olmaya çalıştığımızı görsünler ona göre karar versinler! Ben zannetmiyorum ki o.pu diyen biri varken, kendini savunanı banlasınlar!

Tabii canım haklısın, ne dıyeyım kı.. Zaten tavsıye verenlere sevıyesız dıyip sonra ay kenarım tarzında yorumlar yapan bır ınsanın inandırıcılığı ne kadar olur kı, oyle ortalığı karıştırdı gıttı.

Genelde tahrik edene sen de cevap verirsen ban yiyosun o yüzden öyle düşündüm ama böylesi bi hakaret için farklı olabilir

Bir de burada ve geçmiş konusund eşim kardiyolog olduğu için sorunuyla alakalı diye oturdum adam gibi cevap yazdım! Akıllıca yorum yaptım ya benim mesaımı düzenleyip altına yazıyoki benim üstüme kalsın! Akıllı insana tahammülü yok! Mesajlarının çoğunuda silip gitmiş! Ben onu aklıma koyarsam bulurum da dur bakalım!

Genelde tahrik edene sen de cevap verirsen ban yiyosun o yüzden öyle düşündüm ama böylesi bi hakaret için farklı olabilir
Hayır o.pu lafı çok ağır bişey ve bunun bedelini ödeyecek olan o kendini savunup küfür edilen değil yani eğer ki hak hukuk varsa öle olması lazım! Çünkü bu basit hakarete girmez adama hapis yatırırlar!

bulunması sorun değil hatta herkese açık bir yerdecyazdigi için ceza da alır ama hiç değmez

eger yapabilirseniz yapin bence. Ne demek o.pu. ? Esiniz boyle bir sey duusa ne kadar zoruna gider. Kesinlikle bir cezayi hakediyor..

bulunması sorun değil hatta herkese açık bir yerdecyazdigi için ceza da alır ama hiç değmez
Böyle konularda hiç affım yoktur. İşyerinde dengesizin biri böyle bir laf etmişti ablama gittik savcılığa tabi mahkeme açıldı mahkemede nasıl özür dileyip ağlayacağını şaşırdı! Affetik mi tabi ki hayır! Bir güzel para cezası ve 5 yıl takip aldı!

eger yapabilirseniz yapin bence. Ne demek o.pu. ? Esiniz boyle bir sey duusa ne kadar zoruna gider. Kesinlikle bir cezayi hakediyor..
Neredeyse tüm kuzenlerim avukat onu elimle koymuş gibi bulurum sadece micro tedavisindeyim bir de bu rezille uğraşmaya değermi onu düşünüyorum!

Valla helal olsun boylelerı ancak bu sekılde yola gelır cunku

Valla helal olsun boylelerı ancak bu sekılde yola gelır cunku
Hatta bi ara çoluğum çocuğum var falan dedi ama nasıl ağlıyor kadın ( bu arada iş yerinde borcunu ödemeyip küfretti ve tehtid etti) neyse mahkeme sırasında hafif bi yumuşadım hakim kadındı defiki ne yumuşuyorsun ağzına kilit vursaydı sakın geri çekilme :) tamam dedim cezasını ödesin ve bir daha asla çirkeflik yapmasın aynen de öle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…