lezbiyen olup olmadigini nasil anlarim

Lezbiyenler opusurkwnki giftlere bakmis telefonu elime aldigimda direk opusen lezbiyenleri gordum lezbiyenlerin piskolojik davranislari nasildir

Benim bi arkadasim vardi, biseksueldi.
Ilk olarak her seferinde konuyu cinsellige getirirdi, cok acik secik konusurdu ve bu beni cok sinirlendirirdi.
Butun sinif bu lezbiyen diye uzak durmustu ben takmadim, kimsenin hisleri hakkinda benim bi soz hakkim olamaz kimi diger cinsi sever kimide hemcinsi ben karakterine bakarim demistim.
Ama sonra soyle bi soru geldi : 'sapsik58 sen neden erkekler hakkinda konsmuyosun, hic senden su erkek yakisiklymis sozu duymadim, yoksa sendemi kizlardan hoslaniyosun ' diyip pis pis gulmustu.
O sozden sonra benim sevgilim var ve bi erkektir kendisi dedim. Sonrada yavas yavas uzaklastim o kizdan.

Kolay kolay anlayamazsin, sadece konustukca daha fazla bilgi edindikce cozersin neymis diye.

Hayır ablan lezbiyen değil öyle olsada bu senin sorunun değil.. Belki bu yaz evlenecek diye cinsellikle ilgili bilgi edinmek istemiştir ve o sayfalar açılmıştır.. Ama sen ablana takıntılısın..
Evlenecek benim konuya nasil makul oldunuz guldurdunuz beni

Ciddi yazdığım yorumu da görmezden geldi yalnız, amacın kavga etmek mi bizimle

Evlenecek benim konuya nasil makul oldunuz guldurdunuz beni
O konuyu okumadım zaten de bence sen ya kendini ifade edemiyorsun yada bizlerle dalga geçiyorsun.. Ayrıca gülünecek bişey yok sizi takip etmek zorunda değilim ama şunu kabul et sen ablana takıntılısın.. Bir önceki konunda benim yerime onu psikoloğa götürdüler dedin şimdiki konunda da acaba lezbiyenmi diyorsun.. Öyleyse dahi sana ne? Ablanla bu kadar ilgileneceğine kendi hayatının tadını çıkarsana

Bence fake değil ama çok sorunlu bir kişilik
olumlu da yazılsa yanlış anlıyor kötüye çekiyor
Valla eğer öleyse gerçekten zor.. Burada ve önceki konularda rahatlatıcı destekleyici mesajlar yazdık görmezden geldi.. Kavgaya yatkınlık var.. Bence fake değilse kendi iyiliği için bir önceki konusunda da bahsettiği gibi psikolog/ pskiyatra gitmesi lazım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…