- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 30
-
- Konu Sahibi Rozerinrode
Lezbiyenler opusurkwnki giftlere bakmis telefonu elime aldigimda direk opusen lezbiyenleri gordum lezbiyenlerin piskolojik davranislari nasildir
Yatakta kahkaha attimmmBu kişi de küçük ablan galiba. Anneni anlattın büyük ablanı anlattın bu küçük ablansa sıra babanda ve nişanlında. Onların psikolojilerini şimdiden merak etmeye başladım.
Evlenecek benim konuya nasil makul oldunuz guldurdunuz beniHayır ablan lezbiyen değil öyle olsada bu senin sorunun değil.. Belki bu yaz evlenecek diye cinsellikle ilgili bilgi edinmek istemiştir ve o sayfalar açılmıştır.. Ama sen ablana takıntılısın..
Kib liyorumBen degilim ama sanirim sen lezbiyensin bukadar ilgilendigine laf aradigina gore daha dogru duzgun insanlarla nasil konustugunu bilmiyorsun prof uyeymis birde hay kenarim
O konuyu okumadım zaten de bence sen ya kendini ifade edemiyorsun yada bizlerle dalga geçiyorsun.. Ayrıca gülünecek bişey yok sizi takip etmek zorunda değilim ama şunu kabul et sen ablana takıntılısın.. Bir önceki konunda benim yerime onu psikoloğa götürdüler dedin şimdiki konunda da acaba lezbiyenmi diyorsun.. Öyleyse dahi sana ne? Ablanla bu kadar ilgileneceğine kendi hayatının tadını çıkarsanaEvlenecek benim konuya nasil makul oldunuz guldurdunuz beni
Aynen aynen benimde hiçbir ciddi yorumuna cevap yazmadı ki onu destekleyen mesajlardı. Şimdi tam ablanı takıntı yapmışsın dedim hop anında alıntı yaptı.. Fake!!Ciddi yazdığım yorumu da görmezden geldi yalnız, amacın kavga etmek mi bizimle
Bence fake değil ama çok sorunlu bir kişilikAynen aynen benimde hiçbir ciddi yorumuna cevap yazmadı ki onu destekleyen mesajlardı. Şimdi tam ablanı takıntı yapmışsın dedim hop anında alıntı yaptı.. Fake!!
Kib liyorum
Aynen aynen benimde hiçbir ciddi yorumuna cevap yazmadı ki onu destekleyen mesajlardı. Şimdi tam ablanı takıntı yapmışsın dedim hop anında alıntı yaptı.. Fake!!
Valla eğer öleyse gerçekten zor.. Burada ve önceki konularda rahatlatıcı destekleyici mesajlar yazdık görmezden geldi.. Kavgaya yatkınlık var.. Bence fake değilse kendi iyiliği için bir önceki konusunda da bahsettiği gibi psikolog/ pskiyatra gitmesi lazım..Bence fake değil ama çok sorunlu bir kişilik
olumlu da yazılsa yanlış anlıyor kötüye çekiyor
Valla eğer öleyse gerçekten zor.. Burada ve önceki konularda rahatlatıcı destekleyici mesajlar yazdık görmezden geldi.. Kavgaya yatkınlık var.. Bence fake değilse kendi iyiliği için bir önceki .
Konuyu silin benim yerime
Bize o. Pu demiş lütfen bu beyinsizi defedin!!!
Alıntıladigi yazıyla karışmışnerde demiş yav?