lezbiyen olup olmadigini nasil anlarim

Aynen doğru diyorsun zaten böyle aman rızkından olmasın aman boşuna hayatı kaymasın diye diye böyle insanlar tepemize çıktılar.
Ben başta fake dedimama değil. Gayet aklı başında sadece sorunlu! Ama sen kimsin ki böle küfür ediyorsun? Valla hayatta uyuyamam sabah ilk işimde eşime anlatmak olacak ve 3 yıllık kocamı tanıyorsam bunu burada bırakmayacak!

hakaretin basın yayın yoluyla (internet dahil) işlenmesinde ceza artıyor ucte bır oranında ve o.....lar dedıgı ıcin bırkac kısıye karsı soylemıs burada da zıncırleme suc oluşuyor kı bu agırlastırıcı unsurdur :) tck md 125 hakaret sucu
Yaaaaaniiii her birimiz icin 3 aydan 2 yıla kadar agırlastırıcıyla da 4 aydan 2 kusur yıla kadar hapis veya para cezası :)

Valla tebrik ederim ben ne umursardım ne de uğraşırdım ama sizin yaptığınız doğru olan.
Bu arada sitedeki mesajların silinmeme sebebi bu zaten, yani dava açma hakkın sonuna kadar var

Ohhh arkadaşım emeğine sağlık! Bir de avukatlık ücreti ödesin görsün dünyanın kaç bucak olduğunu!

Valla tebrik ederim ben ne umursardım ne de uğraşırdım ama sizin yaptığınız doğru olan.
Bu arada sitedeki mesajların silinmeme sebebi bu zaten, yani dava açma hakkın sonuna kadar var
Yok herkes ağzından çıkanı duyacak ona buna sallamayacak! Tek arada kaldığım nokta 5. Kez micro deniyorum zaten stresliyim bu zat bu kadar strese değermi? Aslında değer haddini bilir bundan sonra

Ohhh arkadaşım emeğine sağlık! Bir de avukatlık ücreti ödesin görsün dünyanın kaç bucak olduğunu!
Ben onun avukatı olabılırım saatlık 300$ dan baslıyor hızmetlerım hem de size casusluk yaparım kızlar sonunda da parayı kırısırız:) saka bır yana o arkadas okuyorsa burayı Internet uzerınden yapılan hakaretler uzerıne açılan davalar su aralar cok gündemde, hızlı da ılerler hani haberı olsun, yenı düzenlemeler falan da var malum bazı olaylardan sonra hakaret sucunun kapsamı bayagı genısledı. Gercı ıster genıslesın ıster daralsın arkadasın ettigi hakaret hem Internet'ten hem alenen hem bırden cok ınsanı hedef alıyor. Full + full suc işlemis kısacası

kenar köşe giydirdi bize

O zaman arkadaşı tebrik ederiz :) adam sandık yorum yaptık şu olaya bak valla cinlerimin hepsi tepemde! Hayatta hakaret kabul etmem kimse etmez ama ben ayrıca takarım.. Yani konu sahibi sen çok yanlış adama denk geldin

O zaman arkadaşı tebrik ederiz :) adam sandık yorum yaptık şu olaya bak valla cinlerimin hepsi tepemde! Hayatta hakaret kabul etmem kimse etmez ama ben ayrıca takarım.. Yani konu sahibi sen çok yanlış adama denk geldin

Hayır bır de soyledıgı sey de cok cok net. Hicbir kacarı yok. Keske screenshot alabılseydım valla ona cok uzuldum

Hayır bır de soyledıgı sey de cok cok net. Hicbir kacarı yok. Keske screenshot alabılseydım valla ona cok uzuldum
Yok o silsede sitede veriler kalmıştır mutlaka.. Zaten üyeliğini cuma günü açmış aklı sıra polemik yaratıp bi kaç kişiyi suçlu gösterip banlatıp eğlenmekti ama yok öyle!

Yok o silsede sitede veriler kalmıştır mutlaka.. Zaten üyeliğini cuma günü açmış aklı sıra polemik yaratıp bi kaç kişiyi suçlu gösterip banlatıp eğlenmekti ama yok öyle!
Evet gercı her sey kaydoluyormus o iyi en azından kayıtları gorebılırler. Bu yenı üyeler de hemen konu acıyor sonra ortalık sana ne benım boyumdan sana ne tarzında tartısmalarla doluyor, hakaretler havada ucusuyor

Ben pek takmadim bu arkadaşı
Böylesine sorunlu biri zaten her zaman bir şeylerin sıkıntısını yasar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…