lezbiyen olup olmadigini nasil anlarim

Rozerinrode

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2015
37
0
Tanidigim birinin lezbiyen olup olmadigini nasil anlarim tesadufen telefonuna baktim opusen lezbiyen resimlerine bakmisti essinsel olup olmadigina dair suphelerim var benim gibi suphesi olan varmi tanidiklarindan

Bi kac resimemi bakmis? aratmismi tam lesbiyenleri.
bu yeterince kanittir lezbiyen olduguna dair.
Yok eger bi baskasi buna yollamista sende telefonunda gormussen/ ne yollamis diye baktigi ana rast gelmissen denilmez hemen bu kesin lezbiyendir diye.

Niye lezbiyenmiyim o suphelendigin insan yakininsa alay konusu olsun diye acmadim konumu

Lezbiyenler opusurkwnki giftlere bakmis telefonu elime aldigimda direk opusen lezbiyenleri gordum lezbiyenlerin piskolojik davranislari nasildir

Dedigim kisinin hic erkek sevgilisi olmadi 30yasinda 1bayan erkeklere ilgi duyuyormu duymuyormu tam cozemedim

Anlamak için özel bir çabaya gerek yok. Eğer öyleyse zaman içinde kendini belli eder zaten bu arada derdinize de bittim. Allah başka dert vermesin...

Bayan bana lezbiyenmisim gibi yazmis baska taraflara cekmeyin millete bir soru sordum ne gibi piskolojik davranislar tavirlar sergilerler escinseller yasam sekilleri nasildir sosyofobikmi

başka bir konunda insanlardan kaçtığını sosyal fobi tarzı bir şey yaşadığını yazmışsın???
bence açık olursan daha rahat yardımcı olabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…