- 16 Haziran 2009
- 428
- 450
-
- Konu Sahibi Rozerinrode
Benim mesajımı alıntı yapıp yazmış! Aynaya bakıyor sorunlunerde demiş yav?
Bize o. Pu demiş lütfen bu beyinsizi defedin!!!
nerde demiş yav?
Üstte benim yorumumu lıntıyapıp en alta yazmışOha. Nerde demis?
Tam screenshot alacaktım ya silmisAlıntıladigi yazıyla karışmış
ek olarak: şimdi silmiş
Ben direk kib yaptım ama o haliyle inşallah giderTam screenshot alacaktım ya silmis
Alıntıladigi yazıyla karışmış
ek olarak: şimdi silmiş
Benim mesajımı alıntı yapıp yazmış! Aynaya bakıyor sorunlu
Soulmates den alıntı yapmıs onun altına yazmıs ama quote icine yazdığı ıcın dırekt yazmıs gıbı gorunmuyor
Bırak arkadaşım ya insan yerine koyduk yorum yazdık arızalıya!bu kadar sinir fazla insana
sanki dalga geçtik, aşağıladık
Bildiğim kadarıyla üyeler mesaj silemiyor bu nasıl silebildi?Tam screenshot alacaktım ya silmis
Ben direk kib yaptım ama o haliyle inşallah gider
bu kadar sinir fazla insana
sanki dalga geçtik, aşağıladık
Hayır bir de bu kişi yüzünden banlanirsak sinir olurumBırak arkadaşım ya insan yerine koyduk yorum yazdık arızalıya!
Bildiğim kadarıyla üyeler mesaj silemiyor bu nasıl silebildi?
Düzenleme var altta oradan yapıyorBildiğim kadarıyla üyeler mesaj silemiyor bu nasıl silebildi?
Hayır bir de bu kişi yüzünden banlanirsak sinir olurum
Ben de oyle dusundum basta ama o bu kadar dusunebılır mı kıKızlar ben bunun ne yapmaya çalıştığını anladım! Benim mesajımı alıp düzenleyip altına yazmışki ben sanılsın ve banlanayım diye! Yavrucum ben seni varya çıtır çıtır yer o küfürüde öle bi yediririmki yazın düğün takılarınla burdakilere tazminat ödersin. Rezil
Polemik nedeniyle böyle biri yüzünden uzaklaşmak deli eder insanıYok ya banlanacak bır sey yok arkadas acık acık küfür etti, hem sorunlu hem terbıyesız. Ayıp yanı