- 21 Eylül 2023
- 141
- -33
- Konu Sahibi Loveyrdram
Evet ya kocasız kalırım çok komiksinizAvutun kendinizi böyle yoksa kocasız kalırsınız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet ya kocasız kalırım çok komiksinizAvutun kendinizi böyle yoksa kocasız kalırsınız.
Çok komiksiniz afiyet olsunÇevir kazı yanmasın. Yedik biz de
Biliyorum tabiki gözüne sokarak yapmayı düşünmedimYalnız bunun hukuki yaptırımı var biliyorsunuz değil mi? İyiyken iyi, boşanma durumu olursa eşiniz bunu kullanır.
Evet var tabi kiSadık olan varmı ki ?
Asıl size afiyet olsun. Kocanızın yaptıklarını afiyetle yemiş yutmuşsunuzÇok komiksiniz afiyet olsun
Kalp kırmanız umarım size bişey kazandırmıştır☺Asıl size afiyet olsun. Kocanızın yaptıklarını afiyetle yemiş yutmuşsunuz
Sen önüne gelene yardırırken sorun yok. Bir kalp sende var çünkü.Kalp kırmanız umarım size bişey kazandırmıştır☺
normal hayatında çıkaramadığın sesleri burda insanlara saldırganca laf sokarak acısını çıkarıyorsun sanırımSen önüne gelene yardırırken sorun yok. Bir kalp sende var çünkü.
Alkışlıyim seni laf soktuğunu üstte olduğunu birşeyi kazandığını düşünüyosunSen önüne gelene yardırırken sorun yok. Bir kalp sende var çünkü.
Kendini mi tarif ettin şekerim o sesi kocana çıkaracaksın buradaki üyelere değil.normal hayatında çıkaramadığın sesleri burda insanlara saldırganca laf sokarak acısını çıkarıyorsun sanırım
Vaov laf soktuKendini mi tarif ettin şekerim o sesi kocana çıkaracaksın buradaki üyelere değil
Gel gerçekte kim kime ses çıkarıyor göstereyim şekerimKendini mi tarif ettin şekerim o sesi kocana çıkaracaksın buradaki üyelere değil.
Burdan olmuyor sesimi çıkaramıyorumGel gerçekte kim kime ses çıkarıyor göstereyim şekerim
ŞEKERİM❤Kendini mi tarif ettin şekerim o sesi kocana çıkaracaksın buradaki üyelere değil.
Gözüne sokmazsınız da kendisi anlayabilir.Biliyorum tabiki gözüne sokarak yapmayı düşünmedim
Emin olun, size fesatlık besleyecek bir sebebim yok. Sadece bir nicksiniz, ben de öyle. Ben şu an şartların çocuk için uygun olmadığını hissettim ve sırf kendiniz istediniz diye çocuk dünyaya getirmek benim nezdimde bencillik. Çocuktan sonra sorunlu evliliklerin düzeldiğini hiç görmedim, hatta her şey daha çok sarpasarıyor.Bencillikmi ben çocukları çok severim tabiki güzel aile ortamında büyütmek isterim birbirimizi yesek zaten öyle birşey düşünmem ki öyle birşey oldu diyelim babasından da ayırmam kendimde en güzel şekilde bakarım daha şimdiden çocuk psikolojisine , bakımına yönelik hertürlü şeyi okuyor izliyor öğrenmeye uğraşıyorum ne kadar boş konuşmalar bunlar bir soru soralım dedik herkes saldırgan gibi saldırıyor en azından yapsam bile bilinçli seviyeli çocuğuna bakabilecek bir anneyim bencillik asıl çocuklarına bakmayan sahip çıkmayan doğurdum diyip düşünmeden sokağa atanlar kusura bakmayın ama yorumunuz fesatlık dolu