lezbiyen olup olmadigini nasil anlarim

Hım erkek ayarlarmış gibi konş ne bilim nedn sevgiln yok evlenmeyi düşünmüyormusun yokmu aday gibisinden sor tepkisini belli eder .banada anlattığınıza göre ya lezbiyen yada meraktan gibi geldi

Evlilik erkek konusu acildigi an kipkirmizi oluyor evlenmeyi hic dusunmuyor gibi davranislarivar

Bayan bana lezbiyenmisim gibi yazmis baska taraflara cekmeyin millete bir soru sordum ne gibi piskolojik davranislar tavirlar sergilerler escinseller yasam sekilleri nasildir sosyofobikmi
Ben sana lezbiyenmissin gibi yazmadım öyle gibi davranarak ona acil o da öyleyse senle paylaşır dedim
Hem yanlış anla hem de yanlış anlamada ısrar et
ayıp

Evet oyum takintimi yapiyorsunuz beni buraya derdimi kimseyle konusamadiklarimi yaziyorum nevar yani sen tanidigin birine sak diye sorarmisin lezbiyenmisin diye zaten inkar eder

çok takıntılıyımdır rozerin, sana taktım rozerin. nasılsın rozerin :p
tamam şaka bir yana kim bu şahıs, ne olacak yav yargılamayız ben yargılamam en azından o kadar buyaz ablaların ciddi evlenince seni şeyyapmış bunu mu anlatmaktan çekiniyorsun

O da ayrı bi konu.. Benim dediğim annesine psikoloğa götürmediği için kızdığı topik :KK53: bende oturup ciddi ciddi üzülüp cevap yazmıştım..

bak onu okumadım işte :KK53:

Bayan bana lezbiyenmisim gibi yazmis baska taraflara cekmeyin millete bir soru sordum ne gibi piskolojik davranislar tavirlar sergilerler escinseller yasam sekilleri nasildir sosyofobikmi

Psikolojik tavırları derken? Ayrı bir tür gibi bahsetmişsiniz lezbiyenlerden. Heteroseksüellerin "normal psikolojik tavırları" nasılsa onlar da ona sahip. Arkadaşınızın sosyal fobisi olması demek tüm lezbiyenlerin sosyal fobik olduğu anlamına gelmiyor.
Çorbanın içine limon sıkıyor o zaman lezbiyendir gibi tespitlerle lezbiyen olup olmadığını da anlayamazsınız.

başka bir konunda insanlardan kaçtığını sosyal fobi tarzı bir şey yaşadığını yazmışsın???
bence açık olursan daha rahat yardımcı olabiliriz
Bordaha asla bu foruma uye olmiycam evlenecegim diyorum beni lezbiyen yaptiniz evet ablamin lezbiyen oldugunu dusunuyorum konduramadim birturlu rahatladinizmi cok seviyesizsin

Bordaha asla bu foruma uye olmiycam evlenecegim diyorum beni lezbiyen yaptiniz evet ablamin lezbiyen oldugunu dusunuyorum konduramadim birturlu rahatladinizmi cok seviyesizsin

bir sakin ol orda dur :KK20:
seviyesizlikle ne alakası var
olabilir, bunda utanılacak, aşağılanacak bir durum yok
şimdi esas konuya dönebiliriz
ablan olduğu için bence anlaman daha kolay olur sonuçta aynı evdesiniz
ama sadece bir giften öyle bir çıkarım yapılamaz
belki bir sayfada görüp tıklamıştır
inan bazen oluyor
yanlışlıkla reklamdır, giftir vs açılıyor
:KK49:

başka bir konunda insanlardan kaçtığını sosyal fobi tarzı bir şey yaşadığını yazmışsın???
bence açık olursan daha rahat yardımcı olabiliriz
Ben degilim ama sanirim sen lezbiyensin bukadar ilgilendigine laf aradigina gore daha dogru duzgun insanlarla nasil konustugunu bilmiyorsun prof uyeymis birde hay kenarim

Hayır ablan lezbiyen değil öyle olsada bu senin sorunun değil.. Belki bu yaz evlenecek diye cinsellikle ilgili bilgi edinmek istemiştir ve o sayfalar açılmıştır.. Ama sen ablana takıntılısın..

Ben degilim ama sanirim sen lezbiyensin bukadar ilgilendigine laf aradigina gore daha dogru duzgun insanlarla nasil konustugunu bilmiyorsun prof uyeymis birde hay kenarim

kız ilahi güldüm ya hay kenarım nedir :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ben de oturup yorum yazdım ciddi ciddi yav :110:

ek: prof değilim proyum :p

X