- 31 Ocak 2015
- 37
- 0
- Konu Sahibi Rozerinrode
Icene kapanikmi erkeklerle konusurken utanirlarmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet oyum takintimi yapiyorsunuz beni buraya derdimi kimseyle konusamadiklarimi yaziyorum nevar yani sen tanidigin birine sak diye sorarmisin lezbiyenmisin diye zaten inkar ederbuyaz evlenince ablalarım mı neydi
google translate konusu
O da ayrı bi konu.. Benim dediğim annesine psikoloğa götürmediği için kızdığı topik bende oturup ciddi ciddi üzülüp cevap yazmıştım..buyaz evlenince ablalarım mı neydi
google translate konusu
Ben sana lezbiyenmissin gibi yazmadım öyle gibi davranarak ona acil o da öyleyse senle paylaşır dedimBayan bana lezbiyenmisim gibi yazmis baska taraflara cekmeyin millete bir soru sordum ne gibi piskolojik davranislar tavirlar sergilerler escinseller yasam sekilleri nasildir sosyofobikmi
Velevki öyle seni ne ilgilendiriyor? Bunu ciddi anlamda soruyorum.. Yani öyleyse arkadaşlığına sınırmı getireceksin ya da ne bileyim akrabanmı?Evlilik erkek konusu acildigi an kipkirmizi oluyor evlenmeyi hic dusunmuyor gibi davranislarivar
Evet oyum takintimi yapiyorsunuz beni buraya derdimi kimseyle konusamadiklarimi yaziyorum nevar yani sen tanidigin birine sak diye sorarmisin lezbiyenmisin diye zaten inkar eder
O da ayrı bi konu.. Benim dediğim annesine psikoloğa götürmediği için kızdığı topik bende oturup ciddi ciddi üzülüp cevap yazmıştım..
Evlilik erkek konusu acildigi an kipkirmizi oluyor evlenmeyi hic dusunmuyor gibi davranislarivar
Yoo utanmazlar. Sen erkeklerle konuşurken utanıyo musun onlar niye utansın? Hem bu herkesin kendi kişisel tercihi sana bi zararı yoksa niye merak ettin ki?Icene kapanikmiutansın erle konusurken utanirlarmi
Bayan bana lezbiyenmisim gibi yazmis baska taraflara cekmeyin millete bir soru sordum ne gibi piskolojik davranislar tavirlar sergilerler escinseller yasam sekilleri nasildir sosyofobikmi
Bordaha asla bu foruma uye olmiycam evlenecegim diyorum beni lezbiyen yaptiniz evet ablamin lezbiyen oldugunu dusunuyorum konduramadim birturlu rahatladinizmi cok seviyesizsinbaşka bir konunda insanlardan kaçtığını sosyal fobi tarzı bir şey yaşadığını yazmışsın???
bence açık olursan daha rahat yardımcı olabiliriz
Bordaha asla bu foruma uye olmiycam evlenecegim diyorum beni lezbiyen yaptiniz evet ablamin lezbiyen oldugunu dusunuyorum konduramadim birturlu rahatladinizmi cok seviyesizsin
Ben degilim ama sanirim sen lezbiyensin bukadar ilgilendigine laf aradigina gore daha dogru duzgun insanlarla nasil konustugunu bilmiyorsun prof uyeymis birde hay kenarimbaşka bir konunda insanlardan kaçtığını sosyal fobi tarzı bir şey yaşadığını yazmışsın???
bence açık olursan daha rahat yardımcı olabiliriz
Hayır ablan lezbiyen değil öyle olsada bu senin sorunun değil.. Belki bu yaz evlenecek diye cinsellikle ilgili bilgi edinmek istemiştir ve o sayfalar açılmıştır.. Ama sen ablana takıntılısın..Bordaha asla bu foruma uye olmiycam evlenecegim diyorum beni lezbiyen yaptiniz evet ablamin lezbiyen oldugunu dusunuyorum konduramadim birturlu rahatladinizmi cok seviyesizsin
Ben degilim ama sanirim sen lezbiyensin bukadar ilgilendigine laf aradigina gore daha dogru duzgun insanlarla nasil konustugunu bilmiyorsun prof uyeymis birde hay kenarim