-
- Konu Sahibi bluedreams79
Çok güzel kilo vermişsin darısı başıma :)O zaman aynen devam . Yaza kadar zamanımız var istediğimiz vücutlar için. Yediklerine dikkat ediyorsun ama değil mi ? Özellikle akşam. O zaman mutlaka yağdan veriliyor . Bende bugün yaklaşık 15 gün önce denediğim bir elbiseyi yekrar denedim ve daha iyi duruyordu göbeğim. Mutlu oldum) bu arada evet zayıfım şuanda ama tam 76 77 ile kapamıştım ben de hamileliğimi 155 cm boyla. Ve şuan evet 26 kg verdim ama çok komik içi boşalmış bir deri yığını kaldı göbek bölgesinde . Oda o bölgeyi çalıştıran hiç bir spor yapmadığım için heralde . Şimdi onu düzeltmem gerekiyor ama insanity okadar yoruyor kibaşka hiçbir spor yapasım gelmiyor. Yarında diyetisyene gidemeyebilirim 1 saat yol sürüyor otobüs falan, çocuğun doktor randevusu var yetişemeyebiliriö. Bakalım. Ama birisine karşı bile sorumlu gibi hissetmek iyi geliyor. Durmuyoruz vazgeçmiyoruz B bluedreams79
Düzenli şekilde olmayabilir zaten.ben şu Amerikan sağlık derneğitarafından onaylanan3 mile lik videosunu yapıyordum.bazen 2 mil de falan bırakıyordum. 5 mile videosu var ayrı. Yani öyle çok düzenli videoalroLeslie videolarını YouTube dan 1 2,3 şeklinde düzenli bulamadım bana da söyler misiniz nereden bulabilirim acaba
Çok teşekkür ediyorumDüzenli şekilde olmayabilir zaten.ben şu Amerikan sağlık derneğitarafından onaylanan3 mile lik videosunu yapıyordum.bazen 2 mil de falan bırakıyordum. 5 mile videosu var ayrı. Yani öyle çok düzenli videoalro
Yoktur heralde zaten yürüyüşbazlı olduğu için
Düzenliden kastettiğiniz tam olarak nedir anlamadım ama o şekilde bulamazsınız zaten.isterseniz hoşunuza giden videoları indirerek bilgisayarda kendinize klasör oluşturabilirsiniz ve her seferinde aramak zorunda kalmazsınız internetten.benim pc de yıllar önce indirilmiş birkaç video var onları yapıyorum.bazende youtube daki videoları yapıyorum.1 millik videoları da çok eğlenceli ve enerjikmiş mesela..yeni keşfettim.kendinize, zamanınıza uygun olan videoyu seçip yapabiliyorsunuz...Leslie videolarını YouTube dan 1 2,3 şeklinde düzenli bulamadım bana da söyler misiniz nereden bulabilirim acaba
Çok sevindim canım yaa . Demekki kilo oranı azaldıkça spor işe yaramıyor aslında yarıyor da benim takıntıma cevp vermiyor karşılığını öyle yada böyle alıyoruz süper birşey1 millik miracle mili saat başı 3 defa yaptım.
Geçen hafta baktım kendime spor için uzun zaman ayıramıyorum.hiç yoktan iyidir diye bu yönteme başvurdum.
Bugünkü kilom 75.7...bu hafta da 75 ile 76 arasında gidip gelirin sanırım.ama 75 i görmek çok mutlu etti beni
MerhabaBende leslie yapmak istiyorum Nasil başlıcam neyden baslamaliyim 1 2 diyorsunuz her gun mu artiyor haftalık mı biraz bilgi verebilirmisiniz
Anladım peki şöyle yapsam 1 hafta boyunca 1 mil sonraki 1 hafta 2mil seklinde yapsam doğru olur mu günlük mu artırayımMerhaba
Mil uzunluk ölçüsü.1 mil 15 dk sürüyor.hiç spor yapmamış biriyseniz 1 mille başlayıp alıştıkça artırabilirsiniz.tamamen size bağlı.illa 1 hafta yapacaksın diye birşey yok.daha sonra da zamanına göre 3 mil 4 mil istediğini yapabilirsin..kilo vermek için haftanın 5-6 günü en az 3 mil yapmalısın..
Olabilir elbette..bı tamamen senin alışmana bağlı.burdaki amaç hiç spor yapmamış biri birden mesela 3 mille başlarsa ertesi gün bacak kol ağrıları yaşıyor.buna engel olmak.birkaç gün 1 mil yap.kolay gelmeye başlarsa 2 mile geçersin..ya da istersen 1 mil devam edersin..Anladım peki şöyle yapsam 1 hafta boyunca 1 mil sonraki 1 hafta 2mil seklinde yapsam doğru olur mu günlük mu artırayım