- 17 Ağustos 2023
- 7.630
- 21.344
- Konu Sahibi accessdenied
- #3.061
Sagolun kızlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sagolun kızlar
Harika fikir abla yılbaşında zaten diyetde olmak zordurÇok geçmiş olsun access
Hatunlar 25’inde vereceğimiz tartıda ikinizi de izinli yazalım, hastalık gelince kafadan 2 hafta silkeliyor vücudu.
Zaten sonraki Çarşamba’da 1 Ocak, o gün herkes ya akşamdan kalma olur ya yılbaşı planı olur.
O yüzden bence 25 Aralık’ta sizin dışınızdakilerin hepsi tartı versin, 1 Ocak’ta hepimiz tartıdan muaf olalım ne dersiniz?
Infinite Soul accessdenied gelengiden Tenceresiz kaldim anne @Margaret Hale @Nowaybabe Cledyana @Cemoos Bllossom @WOMAN Processes @Istenmeyentuyy @Berrfeelinda Orenda @Led_BiR_Vele_DisTiri @prensesss016 @COLIN @yosunlupapatya ARZELYAA
Bana uyar ablacım. Anneciğim gelecek inşallah. Bir diyetli bir şekerli olarak ne kadar dağıtabilirsek o kadar dağıtalımÇok geçmiş olsun access
Hatunlar 25’inde vereceğimiz tartıda ikinizi de izinli yazalım, hastalık gelince kafadan 2 hafta silkeliyor vücudu.
Zaten sonraki Çarşamba’da 1 Ocak, o gün herkes ya akşamdan kalma olur ya yılbaşı planı olur.
O yüzden bence 25 Aralık’ta sizin dışınızdakilerin hepsi tartı versin, 1 Ocak’ta hepimiz tartıdan muaf olalım ne dersiniz?
Infinite Soul accessdenied gelengiden Tenceresiz kaldim anne @Margaret Hale @Nowaybabe Cledyana @Cemoos Bllossom @WOMAN Processes @Istenmeyentuyy @Berrfeelinda Orenda @Led_BiR_Vele_DisTiri @prensesss016 @COLIN @yosunlupapatya ARZELYAA
İşte sorun tam da bu ..ben her yolu kisaltirim her işi kolay yoldan yaparımBirtanecim demek ki kilo vermende sorun yok, daha önce vermişsin verebiliyorsun, sendeki sorun istikrarlı değilsin sanırım, bir de kendine zaman ayırıp yürüyüş veya spor yapmıyorsun.
İlla yürüyüş yapacağım deyip şartlaman da gerekmiyor ama günlük dışarı çıkışların varsa yolunu uzat, onu yapamıyorsan hızlı yürü.
Bugün yürümek için çıkmadım evde birkaç eksik vardı onları almam lazımdı, tempolu şekilde yürüyerek ve gideceğim yere olan güzergahı uzatarak 8000 adım attım, hızlı yürüyünce 1000 adım sonra terlemeye başladım zaten.
Akşam yemekten sonra benim 4 bacaklı yemeğini beğenmedi diye ona yiyecek bir şeyler bakmak için markete giderken yine yolu uzattım 1800 adım daha attım, ben görev gibi değil de hadi şu sokaktan gireyim, bu sokaktan çıkayım diyerek eğlenceli hale dönüştürerek yürüyorum müzikle gidince de anlamıyorum nasıl gidip geldiğimi.
yalnız değilsinizİşte sorun tam da bu ..ben her yolu kisaltirim her işi kolay yoldan yaparım
Oyyyy Allah annene sağlıklı ömürler versin anne yemekleri varken diyet yapılmaz, yılbaşında hepimiz serbestiz, sonrasında esir kampı günlerimiz başlıyorBana uyar ablacım. Anneciğim gelecek inşallah. Bir diyetli bir şekerli olarak ne kadar dağıtabilirsek o kadar dağıtalım
İşte sorun tam da bu ..ben her yolu kisaltirim her işi kolay yoldan yaparım
Çünkü accessdenied gittiği an oranın bereketi kaçıyor, kız nasıl biriyse olduğu ortam neşeli ŞenBurayı günlük olarak kullanmama az kaldı kimse yazmıyor