Diyetin Sultanları 😎

Çok geçmiş olsun access:KK43:

Hatunlar 25’inde vereceğimiz tartıda ikinizi de izinli yazalım, hastalık gelince kafadan 2 hafta silkeliyor vücudu.
Zaten sonraki Çarşamba’da 1 Ocak, o gün herkes ya akşamdan kalma olur ya yılbaşı planı olur.

O yüzden bence 25 Aralık’ta sizin dışınızdakilerin hepsi tartı versin, 1 Ocak’ta hepimiz tartıdan muaf olalım ne dersiniz?
Infinite Soul Infinite Soul accessdenied accessdenied gelengiden gelengiden Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne @Margaret Hale @Nowaybabe Cledyana Cledyana @Cemoos Bllossom Bllossom @WOMAN Processes Processes @Istenmeyentuyy @Berrfeelinda Orenda Orenda @Led_BiR_Vele_DisTiri @prensesss016 @COLIN @yosunlupapatya ARZELYAA ARZELYAA
Harika fikir abla yılbaşında zaten diyetde olmak zordur🥹

Çok geçmiş olsun access:KK43:

Hatunlar 25’inde vereceğimiz tartıda ikinizi de izinli yazalım, hastalık gelince kafadan 2 hafta silkeliyor vücudu.
Zaten sonraki Çarşamba’da 1 Ocak, o gün herkes ya akşamdan kalma olur ya yılbaşı planı olur.

O yüzden bence 25 Aralık’ta sizin dışınızdakilerin hepsi tartı versin, 1 Ocak’ta hepimiz tartıdan muaf olalım ne dersiniz?
Infinite Soul Infinite Soul accessdenied accessdenied gelengiden gelengiden Tenceresiz kaldim anne Tenceresiz kaldim anne @Margaret Hale @Nowaybabe Cledyana Cledyana @Cemoos Bllossom Bllossom @WOMAN Processes Processes @Istenmeyentuyy @Berrfeelinda Orenda Orenda @Led_BiR_Vele_DisTiri @prensesss016 @COLIN @yosunlupapatya ARZELYAA ARZELYAA
Bana uyar ablacım. Anneciğim gelecek inşallah. Bir diyetli bir şekerli olarak ne kadar dağıtabilirsek o kadar dağıtalım😂

Birtanecim demek ki kilo vermende sorun yok, daha önce vermişsin verebiliyorsun, sendeki sorun istikrarlı değilsin sanırım, bir de kendine zaman ayırıp yürüyüş veya spor yapmıyorsun.

İlla yürüyüş yapacağım deyip şartlaman da gerekmiyor ama günlük dışarı çıkışların varsa yolunu uzat, onu yapamıyorsan hızlı yürü.

Bugün yürümek için çıkmadım evde birkaç eksik vardı onları almam lazımdı, tempolu şekilde yürüyerek ve gideceğim yere olan güzergahı uzatarak 8000 adım attım, hızlı yürüyünce 1000 adım sonra terlemeye başladım zaten.
Akşam yemekten sonra benim 4 bacaklı yemeğini beğenmedi diye ona yiyecek bir şeyler bakmak için markete giderken yine yolu uzattım 1800 adım daha attım, ben görev gibi değil de hadi şu sokaktan gireyim, bu sokaktan çıkayım diyerek eğlenceli hale dönüştürerek yürüyorum müzikle gidince de anlamıyorum nasıl gidip geldiğimi.
İşte sorun tam da bu ..ben her yolu kisaltirim her işi kolay yoldan yaparım 🤪😂

İşte sorun tam da bu ..ben her yolu kisaltirim her işi kolay yoldan yaparım 🤪😂
:KK70:
Ben de birçok şeyi kestirmeden yapmayı severim tembel bir kadın olarak ama yürüyerek gezme deyince akan sular durur.

Dün evime çok da uzak olmayan bir yerden ampul almaya diye çıktım, mesafeyi adımla tarif edecek olsam 1500 adımda oradasın diyebiliriz, yolu uzatarak gittiğim yetmiyormuş gibi hazır buraya gelmişken tuhafiyeye de gideyim, tuhafiyeye gittim madem oradan kozmetik dükkanına da gideyim derken bir baktım çarşı geziyorum 🤣🤣

Evimden görünen markete diye çıkar soluğu 5 km ötedeki bir yerde alabilirim, bizimkiler alışık markete gitti ama kim bilir nereden çıkacak derler😵‍💫

ARZELYAA ARZELYAA kıyafet iyi bir motivasyon olabiliyor, bizim sultanlara da söylemiştim, kilo hedefi kadar başka bir motivasyon da iyi gelir diye, hatta bence herkes giymek istediği bir kıyafetin şu anki bedenlerinden 1-2 beden aşağısını alsa ve onu giymeye odaklansa belki daha çok gaza gelirler.

Kimse neden ne yediğini yazmıyor😒

Sabah: yarım simit peynir domates sınırsız çay

Türk kahvesi+ lokum

Sütlü filtre kahve+ nesfit bar

Akşam: kereviz havuç mezesi
Fellah köftesi(5 kaşık kadar)
Pancar turşusu ayran

Kapanış çay yanında bir şey yok

Su 3 litreye gelmek üzere
Aşşırı derecede yağmur olduğu için evde oğlanı dolaştırmaca sporu

Madem artık link paylaşamıyorum ben de foti atarım. Bu kız 2024 e 103 kilo girip 65 kilo çıktı. Takip edilsin
IMG_9776.jpeg

X