- 24 Kasım 2008
- 684
- 568
-
- Konu Sahibi bluedreams79
Allah analı babalı büyütsün yavrunu..aramıza hoşgeldin ama umarım çok zorlamazsın kendini.çok küçük bebeğin önceliğin o olsun..Ben de doğum yapalı 50 gün falan oluyor. Kilolar gitmediği gibi almaya da başladım. 80 ile doğuma girdim, eve geldiğimde 72 idim.. Bir kaç gündür 74 olmuşum tekrar.. Ben de leslie ile başlamayı düşünüyorum spora. Yediklerimi çok kısıtlayamam emzirdigim için. Ayakkabılarımı halledip yarın başlamayı düşünüyorum.
Tesekkur ederim. Fast 3 mile yapmayı düşünüyorum, abartmış olur muyum?Allah analı babalı büyütsün yavrunu..aramıza hoşgeldin ama umarım çok zorlamazsın kendini.çok küçük bebeğin önceliğin o olsun..
Ve bugünde 5 mil yapıldı.
Sezaryen doğum yaptım. Şimdiye kadar egzersiz denemedim, umarım yapabilirim. Dediğin gibi 1 mile ile başlamak daha mantıklı sanırım.Sıkıntı olacağını sanmıyorum ama hemen 3 mille başlama.1 mille başlayıp alıştıktan sonra 2 mil, 3 mil diye artırırsan daha iyi olur.
Birde normal doğum mu yaptın.ben sezeryan olmuştum ve bu kadar kısa sürede başlayamamıştım..gerçi herkesin bünyesi farklı tabi..
Hiç spor yapmadıysan kesinlikle 1 milden başlamalısın.hepimiz bir an önce kilo vermek için birden yükleniyoruz sonrada ertesi gün kolumuz bacağımız ağrıyor diye yapmakta zorlanıyoruz ya da bırakıyoruz.o yüzden yavaştan başlamak daha iyi..Sezaryen doğum yaptım. Şimdiye kadar egzersiz denemedim, umarım yapabilirim. Dediğin gibi 1 mile ile başlamak daha mantıklı sanırım.
Şuan 50.9 50,7 . 155 cm boyum. Çok haklısın herkes aynı şeyi söylüyor saplantı oldu sanırım bende gerçekten bazen kendimden korkuyorum. Birgün çok yediyswm ertesi gün sadece 2 kae yopurt kahve ile duruyorum . Ama inan hep duygusal bi yoksunluk var altta. Eşim illa biara 48 diye takıntı yaptı. Kendi yakışıklı ve fazla bakımlı. Bende fena sayılmam ama bikaç baktığı kadın gördüm öyle böyle taş değillerdi. Çok etkilendim, üzüldüm. Yani hala aramızda aşkın olduğuna inanırken yavaş yavaş beğenilmediğimi düşünmeye başladom.Normalde öğretmenim bu seneye kadar çalıştom ama çocuğum 2,5 yaşında kreşe alışamadığı için bu sene evdeyim. Sanırım onun da etkisi var kafam da çok kuruyorjm. Ay ne bilim kusura bakma canım kafa şişirdim sanırım ama sorunca bianda açılasım geldi . İnan bak bir haftayı bitirdim , ama böyle hırstan iki defa galan yapasım var şu insanity i böyle dizlerim iyice acıyana kadar . Ama işte bişi olurda çocuğumla ilgilenemsem diye
Aşkla evlendim yani 5 senedir de hep içim kıpır kıpırdı. Sonra şirket kurdu bi değişti bi değişik haller aldı ,zaten sıkıntı içsel şuanda. Kendimi toparlayamaıyorum ilgisizliği beni çökertiyor . Hiç sevgi aşk kalmamış gibi herşeyden sıkılıyor. Dediğin gibi gerçekten değerli olduğumu hatırlamam lazım, kendim için yaşamayı. Ama onu şuan ancak uzaklaşarak yapabilirim evden, ama tepkisi büyük olur bakalım ne yapıcam. Dün mesajını okuduktan sonra salya sümük saldım biraz ama rahatladım da ağlamak iyi geldi.burdaki konuyu da saptırmak istemiyorum . Bugün off günü , insanity yapmayacağım. Yarın devam . Perşembe yine diyetisyen kontrolüm var . Kilom 51.3 e çıkmış acaip bişiler oluyor vücutta ama anlamadım gitti hayırlaraİnanmıyorum ya...çok zayıfsın aslında.ben de çok fazla kilon var o yüzden bu kadar hırs yaptın sanmıştım.eşine de şu an çok kızdım sana bu duyguları yaşattığı için.güzellik/yakışıklılık geçici şeyler.bir anlık bir olayla yakışıklılığından eser kalmayabilir oysaki..çok şey yazasım varda yazmayım şimdi.lütfen kendini bu kadar yıpratma ve sen değerlisin bunu unutma...
İyi yolda ilerliyoruz desene:) hedef kaç peki yada ideal kilon nedir ? Arada vücudu şaşırtmak lazım ama bak başka bişiler ekle 10 dakika bile olsa. Bnm de insanity 2. Haftanın 3. Günü yapıldıDün tartıldım.76.8..iki haftadır 76 ile 77 arasında gidip geliyorum.kızıma hamile kalmadan önceki kilomdayım.haftasonu hamile kalmadan önce giydiğim kotlarımı denedim.içine girince çok mutlu oldum doğrusu...
Bugünde 3 mil yapıldı.