- 14 Aralık 2016
- 53
- 59
-
- Konu Sahibi bluedreams79
Cok teşekkür ederimOlabilir elbette..bı tamamen senin alışmana bağlı.burdaki amaç hiç spor yapmamış biri birden mesela 3 mille başlarsa ertesi gün bacak kol ağrıları yaşıyor.buna engel olmak.birkaç gün 1 mil yap.kolay gelmeye başlarsa 2 mile geçersin..ya da istersen 1 mil devam edersin..
Bende 88 87 arasindayim diyetisyene gidim diyorum ama leslie baslamistim simdilerde bosladim yapmiyorum leslie disinda neler yiyorsunuz sadece o mu etkilinoldu ve ne kadat surede bu kiloya geldinizBugünkü kilom 74.9
Dün 5 mil yaptım.bıgün henüz birşey yapamadım ama gün içinde yapmaya çalışacağım
Bende 90.1 ile basladim diyete ve leslie 1 mil yapiyordum alisayim diye dusunup yada mezdeke acip oynadim 87.2 ye dustum ama sonra kabizlik vs derken 88 89 gibi kilo gordum tabi leslie yapmadim bu zamanda bende diyetisyene gidim spora yazilim mantigindaydim dun. Yemem benimde asiri degil son 2 gundur belki wc cikarim diye eski duzende yedim cok az faydasi oldu. Ben 7 bucukta yiyorm 9 gibi de ara ogun yapiorm elma gibi. Aslinda dikkat edince spor yapinca kilo veriorm ama bebek dusundgmz icin hizli kilo versem dusuncesindeymBende çok düzenli yapamıyorum.ama leslie yapmanın çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.1 ayda 3.200 gr vermişim.ki onda da 1 hafta düzenli yapabildim.sonrasında haftada 2-3 gün..düzenli yapsam daha iyi sonuç alabilirdim..yemek olarak diyet yapmıyorum.sadece abur cubur yemiyorum ve en son yemeğimi 5 te yiyorum mümkün olduğunca..erken yemek yememin de çok büyük etkisi oldu.ben leslie yapmanızı tavsiye ederim.düzenli yaptığınızda çok iyi sonuçlar alabilirsiniz..
Seni anlıyorum.Allah en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah...Bende 90.1 ile basladim diyete ve leslie 1 mil yapiyordum alisayim diye dusunup yada mezdeke acip oynadim 87.2 ye dustum ama sonra kabizlik vs derken 88 89 gibi kilo gordum tabi leslie yapmadim bu zamanda bende diyetisyene gidim spora yazilim mantigindaydim dun. Yemem benimde asiri degil son 2 gundur belki wc cikarim diye eski duzende yedim cok az faydasi oldu. Ben 7 bucukta yiyorm 9 gibi de ara ogun yapiorm elma gibi. Aslinda dikkat edince spor yapinca kilo veriorm ama bebek dusundgmz icin hizli kilo versem dusuncesindeym
kilo verdin mi leslie ile bana da en rahat leslie geliyor ama kilo verdirir mi emin olamıyorum4 mil yapıldı
Düzenli yaptığımda ayda 3 kilo civarı veriyorum..hiç de az bir rakam değil.ama sorun düzenli yapamamak.kilo verdin mi leslie ile bana da en rahat leslie geliyor ama kilo verdirir mi emin olamıyorum
Evet bence de az degil gayet iyiDüzenli yaptığımda ayda 3 kilo civarı veriyorum..hiç de az bir rakam değil.ama sorun düzenli yapamamak.
Canım çok sevindim.hedefine ulaşmışsın :) darısı başımıza..Merhabalar bayadır ara vermiştim . Yazmıştım sebebini diyetisyenim yapmamamı söyledi diye . Ve dün gittim kontrole haklo çıktı arkadaşlar. 2 haftada 2.5 kg vermişim. Ve son 6 yıldır olmadığım bir kilodayım 48.5. Artık bende leslie ve jillian dönüşümlü olarak aranızdayım. Bundan sonra artık düzenli yapabilirsin dedi ve çok mutlu oldum. Bıraktığım şu 2 hafta gerçekten bel ağrısı falan başladı yani vücut spor istiyor. Darısı yeni yılda isteyen herkesin başına. Buarada yeni yılda başlamayı düşünüyorum şuan biraz mutlulukla herşeye mola verdim .
Çok geçmiş olsun cnm ya . Sağlıklarına kavuşmuşlardır umRım . Bu kış ayları anneler için yıpratıcı oluyor zaten . İçim gidiyor onlar ateşle boğuşurken. Evet cnm takıntılArımdan kurtulucam bende yeni yılla birlikte.pazartesi sizleyim bende.Canım çok sevindim.hedefine ulaşmışsın :) darısı başımıza..
bu hafta çocukların hastalıklarıyla uğraşmakla geçti..sabaha kadar uyuyamadıığım günler oldu..
Ama vazgeçmiyoruz..kaldığım yerden devam..dün 2 mil yaptım..
Hoşgeldinnn, hadi bakalım hep beraber :)Dün 1 mile bugün 2 mile ile haydi vira bismillah dedim bakalım :)
sonuç ne oldu ne kadar inceldingecen sene neredeyse 4 ay yaptım duzenli 3 mil haftada 5 gün