Leslie ve Yürüyüş İle Zayıflama Günlüğüm

Bugünkü kilom 74.9
Dün 5 mil yaptım.bıgün henüz birşey yapamadım ama gün içinde yapmaya çalışacağım
Bende 88 87 arasindayim diyetisyene gidim diyorum ama leslie baslamistim simdilerde bosladim yapmiyorum leslie disinda neler yiyorsunuz sadece o mu etkilinoldu ve ne kadat surede bu kiloya geldiniz

Bende çok düzenli yapamıyorum.ama leslie yapmanın çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.1 ayda 3.200 gr vermişim.ki onda da 1 hafta düzenli yapabildim.sonrasında haftada 2-3 gün..düzenli yapsam daha iyi sonuç alabilirdim..yemek olarak diyet yapmıyorum.sadece abur cubur yemiyorum ve en son yemeğimi 5 te yiyorum mümkün olduğunca..erken yemek yememin de çok büyük etkisi oldu.ben leslie yapmanızı tavsiye ederim.düzenli yaptığınızda çok iyi sonuçlar alabilirsiniz..

Bende çok düzenli yapamıyorum.ama leslie yapmanın çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.1 ayda 3.200 gr vermişim.ki onda da 1 hafta düzenli yapabildim.sonrasında haftada 2-3 gün..düzenli yapsam daha iyi sonuç alabilirdim..yemek olarak diyet yapmıyorum.sadece abur cubur yemiyorum ve en son yemeğimi 5 te yiyorum mümkün olduğunca..erken yemek yememin de çok büyük etkisi oldu.ben leslie yapmanızı tavsiye ederim.düzenli yaptığınızda çok iyi sonuçlar alabilirsiniz..
Bende 90.1 ile basladim diyete ve leslie 1 mil yapiyordum alisayim diye dusunup yada mezdeke acip oynadim 87.2 ye dustum ama sonra kabizlik vs derken 88 89 gibi kilo gordum tabi leslie yapmadim bu zamanda bende diyetisyene gidim spora yazilim mantigindaydim dun. Yemem benimde asiri degil son 2 gundur belki wc cikarim diye eski duzende yedim cok az faydasi oldu. Ben 7 bucukta yiyorm 9 gibi de ara ogun yapiorm elma gibi. Aslinda dikkat edince spor yapinca kilo veriorm ama bebek dusundgmz icin hizli kilo versem dusuncesindeym

Bende 90.1 ile basladim diyete ve leslie 1 mil yapiyordum alisayim diye dusunup yada mezdeke acip oynadim 87.2 ye dustum ama sonra kabizlik vs derken 88 89 gibi kilo gordum tabi leslie yapmadim bu zamanda bende diyetisyene gidim spora yazilim mantigindaydim dun. Yemem benimde asiri degil son 2 gundur belki wc cikarim diye eski duzende yedim cok az faydasi oldu. Ben 7 bucukta yiyorm 9 gibi de ara ogun yapiorm elma gibi. Aslinda dikkat edince spor yapinca kilo veriorm ama bebek dusundgmz icin hizli kilo versem dusuncesindeym
Seni anlıyorum.Allah en kısa zamanda bebek nasip eder inşallah...
Yalnız kısa zamanda çok büyük kilolar verenin de sakıncalı olduğunu biliyorsundur.bence ne yapsam diye oturmayı bırak ve bir an önce harekete geç.bugün başla.diyetisyen yardımı da alabilirsin tabi..kabızlık sorunum sadece doğumdan sonra yaşadım.kayısı hoşafı işe yaradı.yalnız ılık içtiğimde yaradı.öncesinde içim yanıyor diye soğuk içiyordum.kaç gün tuvalete gidemedim.ne zaman ki ılık içtim o zaman tuvalete gittim..Birde kilo vermek isteyip vermiyorsan doktora görün.herhangibir sorun varmı troit, vitamin eksikliği vs de kiloyu etkiliyor.

Merhabalar bayadır ara vermiştim . Yazmıştım sebebini diyetisyenim yapmamamı söyledi diye . Ve dün gittim kontrole haklo çıktı arkadaşlar. 2 haftada 2.5 kg vermişim. Ve son 6 yıldır olmadığım bir kilodayım 48.5. Artık bende leslie ve jillian dönüşümlü olarak aranızdayım. Bundan sonra artık düzenli yapabilirsin dedi ve çok mutlu oldum. Bıraktığım şu 2 hafta gerçekten bel ağrısı falan başladı yani vücut spor istiyor. Darısı yeni yılda isteyen herkesin başına. Buarada yeni yılda başlamayı düşünüyorum şuan biraz mutlulukla herşeye mola verdim .

Merhabalar bayadır ara vermiştim . Yazmıştım sebebini diyetisyenim yapmamamı söyledi diye . Ve dün gittim kontrole haklo çıktı arkadaşlar. 2 haftada 2.5 kg vermişim. Ve son 6 yıldır olmadığım bir kilodayım 48.5. Artık bende leslie ve jillian dönüşümlü olarak aranızdayım. Bundan sonra artık düzenli yapabilirsin dedi ve çok mutlu oldum. Bıraktığım şu 2 hafta gerçekten bel ağrısı falan başladı yani vücut spor istiyor. Darısı yeni yılda isteyen herkesin başına. Buarada yeni yılda başlamayı düşünüyorum şuan biraz mutlulukla herşeye mola verdim .
Canım çok sevindim.hedefine ulaşmışsın :) darısı başımıza..
bu hafta çocukların hastalıklarıyla uğraşmakla geçti..sabaha kadar uyuyamadıığım günler oldu..
Ama vazgeçmiyoruz..kaldığım yerden devam..dün 2 mil yaptım..

Canım çok sevindim.hedefine ulaşmışsın :) darısı başımıza..
bu hafta çocukların hastalıklarıyla uğraşmakla geçti..sabaha kadar uyuyamadıığım günler oldu..
Ama vazgeçmiyoruz..kaldığım yerden devam..dün 2 mil yaptım..
Çok geçmiş olsun cnm ya . Sağlıklarına kavuşmuşlardır umRım . Bu kış ayları anneler için yıpratıcı oluyor zaten . İçim gidiyor onlar ateşle boğuşurken. Evet cnm takıntılArımdan kurtulucam bende yeni yılla birlikte.pazartesi sizleyim bende.

merhaba hanımlar bende leslie yapıyordum gecen sene kı dıyetımde belki sizlere eşlik ederim ah şu başlayıp bırakmalarım yok mu offf

gecen sene neredeyse 4 ay yaptım duzenli 3 mil haftada 5 gün

Herkese mutlu sağlıklı bir yıl diliyorum.
Yılın son kilosu. 74.4.. :)
Teşekkür ederim Y Yatuk ..çok şükür şimdi daha iyiler..
zukkum zukkum ne yazık ki hepimizde aynı dert var..çeşitli nedenlerle ara vermek zorunda kalıyoruz..ama gayet güzel 4 ay düzenli yapmışsın..yine yaparsın..hadi yeni yılda hep beraber başlayalım.bugün ve yarın belki yapamayabilirim ama bu hafta bende düzenli yapmaya başlayacağım yine

X