- 12 Temmuz 2012
- 3.387
- 1.815
Tebrikler, bu deneyimini ve başlayınca bildirimlerini diğer grubumuzda paylaşabilirsin. Burası sadece görsel paylaşım alanı artık. Bu arada bahsettiğin videosunun tam olarak adı ne ve nereden bulabiliriz?Leslie ile evde yurumeyi hala denemeyen, sonuc almayacagini dusunenler icin kendi tecrubemi aktarmak istiyorum: sabahlari 30 dk 2 millik kick box yaptigi video ile sigarayi biraktigim ay 8 kilo vermistim. 1 hafta kadar sonra yeniden baslayacagim. Hava serinken daha rahat yapilacagini dusunuyorum. Lesli ye inanin. Her hareket oturmaktan iyidir.
O hangi video tam olarak ismi nedirLeslie ile evde yurumeyi hala denemeyen, sonuc almayacagini dusunenler icin kendi tecrubemi aktarmak istiyorum: sabahlari 30 dk 2 millik kick box yaptigi video ile sigarayi biraktigim ay 8 kilo vermistim. 1 hafta kadar sonra yeniden baslayacagim. Hava serinken daha rahat yapilacagini dusunuyorum. Lesli ye inanin. Her hareket oturmaktan iyidir.
Merhaba kizlar bende basladimmm kesinlikle cok etkiliiiii 2 haftada 4 cm inceldim 3.5 kilo verdimm
maalesef son ekledigim amerika disinda yayinlanmiyormus[/QUO.
Derya youtubedeki Olanları a-tube den indiriyorum dailymation dakileri nasıl indiriceZ acaba bılıyo musun?maalesef son ekledigim amerika disinda yayinlanmiyormus
Ben ordan indirmedim hic canim. A tube cather var bende her yerden indiriliyo. Linkini koyunca.
Ben ordan indirmedim hic canim. A tube cather var bende her yerden indiriliyo. Linkini koyunca.
A tube den sadece youtubedekiler indiriliyo amaBen ordan indirmedim hic canim. A tube cather var bende her yerden indiriliyo. Linkini koyunca.
Linki koymayi denedin mi? Bilmiyorum ki torrentle indiren var hangisini istiyordun indirmeyi.A tube den sadece youtubedekiler indiriliyo ama
http://en.savefrom.net/10-how-to-download-dailymotion-video.htmlA tube den sadece youtubedekiler indiriliyo ama
Zaten linki koyup indiriyorum kopy yapıştır en son kiniLinki koymayi denedin mi? Bilmiyorum ki torrentle indiren var hangisini istiyordun indirmeyi.