Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Tebrikler, bu deneyimini ve başlayınca bildirimlerini diğer grubumuzda paylaşabilirsin. Burası sadece görsel paylaşım alanı artık. Bu arada bahsettiğin videosunun tam olarak adı ne ve nereden bulabiliriz?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...leslie-ve-acik-havada-yuruyus.720437/page-399

Arkadaslar günaydin... Leslie forumumuzda cok sevilen bir program oldu bu beni de cok mutlu ediyor. Ancak videolarina ulasmanin zorlugunu da hepimiz biliyoruz. Size leslie tarzinda videolarina her an you tube dan ulasabileceginiz jessica smith i tavsiye etmek istiyorum. Bir denemeye deger. Ben de zaman zaman videolarindan faydalaniyorum. Harcayacaginiz kalori miktari leslie ile ayni ve program da cok benzer. Birkac videosunu size örnek olarak paylasacagim.

Ne kadar cokmus. Kendi kanalinda yüzlerce videosu var. Ama buradakile bile kilo vermek, kalori ve yag yakmak icin ideal. Actigim bu kadar basliga ragmen bana sitem edenler oluyor bazen derya video paylasmiyor diye. Derya paylasilacak yerde yasal olan videolari severek de paylasiyor. Yasadisi olanlari müsadenizle paylasmayayim. Ha bir de fazla baslik actim diye elestirenleri yakaladim birkac baslikta. Gülüyorum ancak. Hadi size kolay gelsin.

O hangi video tam olarak ismi nedir

Arkadaslar leslie nin you tube da buldugum ise yarar videolarini tekrar paylasiyorum. Istediginizi indirmekte fayda var her an kaldiriliyor cünkü.

maalesef son ekledigim amerika disinda yayinlanmiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…