Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Merhabaa. Kızlar bu leslie nın 65763,4354,365 tane versiyonu var basım döndüüü :confused:

Basenler ve ust bacak yani genel olarak bacak ınceltmek ıcın olanı hangısiii ? Bilen hayrına bi yazsın :KK24:

Merhabaa. Kızlar bu leslie nın 65763,4354,365 tane versiyonu var basım döndüüü :confused:

Basenler ve ust bacak yani genel olarak bacak ınceltmek ıcın olanı hangısiii ? Bilen hayrına bi yazsın :KK24:
Leslie yag yaktirirken tum vucudu inceltiyor zaten. Ancak icindeki hareketlerden dolayi bacaga en cok hitap eden slim and sleek walk, firm, rock and tone.

merhaba
bende leslie ile spor yapmaya başladım. Ama youtube daki birkaç videosundan başka video bulamadım. Dolayısıyla hep aynı videoyu tekrarlıyorum.
diğer videolarına nerden ulaşabilirim...

merhaba
bende leslie ile spor yapmaya başladım. Ama youtube daki birkaç videosundan başka video bulamadım. Dolayısıyla hep aynı videoyu tekrarlıyorum.
diğer videolarına nerden ulaşabilirim...
Birkac mesaj yukarda link paylasmistik...

http://www.walkathome.com/walk-social/

Arkadaslar leslie nin sayfasina üye olursaniz orada da ücretsiz olarak videolari yapma sansiniz oluyor. Indirmeyi basaramadim ordan ama izleyerek yapilabiliyor. Cok yeni videolar degil ancak you tube da bulunmayan seyler.

merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum 9 aylik bir bebegim var ve finlandiyada yasiyorum malum soguk bir ulke yuruyus yapamiyorum hep evdeyim .bebegimi emzriyourm diyette yapamiyorum .84 kiloyum boyum 1,65 .benim göbegim .bana yardimci olurmusun hangi videosunu tavsiye edersiniz .

merhaba arkadaslar bende araniza katilmak istiyorum 9 aylik bir bebegim var ve finlandiyada yasiyorum malum soguk bir ulke yuruyus yapamiyorum hep evdeyim .bebegimi emzriyourm diyette yapamiyorum .84 kiloyum boyum 1,65 .benim göbegim .bana yardimci olurmusun hangi videosunu tavsiye edersiniz .

Tabii canim yardimci oluruz. Ben de Avusturyada yasiyorum ve seni cok iyi anliyorum. Yalniz bu baslikta sadece görsel paylasim yapiyoruz. Sana link atiyorum o baslik altinda her türlü sorunu cevaplariz.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?posts/38949444/

merhabalar, elinizde leslie sansone videoları olan varsa bana bi şekilde yollayabilir misiniz? Çok ihtiyacım var internette 1-2 tanr haricinde hiç leslie videosu yok :KK43: 45dklik bişey arıyorum

merhabalar, elinizde leslie sansone videoları olan varsa bana bi şekilde yollayabilir misiniz? Çok ihtiyacım var internette 1-2 tanr haricinde hiç leslie videosu yok :KK43: 45dklik bişey arıyorum
Birkac mesaj yukarisini okursan linkler var orda bircok video bulabilirsin.

Leslie ile evde yurumeyi hala denemeyen, sonuc almayacagini dusunenler icin kendi tecrubemi aktarmak istiyorum: sabahlari 30 dk 2 millik kick box yaptigi video ile sigarayi biraktigim ay 8 kilo vermistim. 1 hafta kadar sonra yeniden baslayacagim. Hava serinken daha rahat yapilacagini dusunuyorum. Lesli ye inanin. Her hareket oturmaktan iyidir.

X