- 5 Mart 2012
- 4.870
- 1.081
spora devamda kararlı olursak gelir ınsallahhh cnm
evet bugünlük 3 mil tamamdır.. yediklerime de dikkat ettim bugün .Sabah tartıldım 70,4 bu kış yediklerime göre hiç kilo almamışım spor sayesinde:) ama artık vermem gerek yaz geliyor..Derya ablaa maşallah sana senin ve diğer arkadaşların yazılarıyla daha bi motive oluyorum tek başına olmuyor..
İlk kez bugün aksattım,vicdan azabından geberiyorum.
1 gün mola iyi bile gelir merak etme. Kaslarin dinlenir. Yarin daha bir hevesle yaparsin. Ama seni anliyorum ayni duygu bende de oluyor. O günü bosuna gecirmisim gibi oluyor bir sey yapmazsam. Yarini iple cekiyorum leslie yapayim diye oysa bütün hafta disarda yürüdüm, leslie yaptim, bölgesel calistim. Nerdeyse sabah aksam spor yapacagim o kadar alistim. Bi de söyle dümdüz bir karin (6 parca filan istemem onlar siskin duruyor hosuma gitmiyor) ve kasli fit bacaklar olsa yaza kadar daha ne olsun?
Ablacım sorma ya,çok kötü hissediyorum.
Yarın hem yürüyüş,hem Leslie yapacağım.
Bir de normalde benim reglim çok sancılı olurdu bu ay hiç sancı çekmedim.
Sanırım sporun yararı.
Iyi ki spora baslamisiz degil mi? Keske cok önce leslie ile tanissaymisim diyorum simdi. Sadece kilo vermek degil insanin hayatina sayisiz faydasi oluyor.
slm kızlar ben bu spora başlayalı 2gün oldu henüz farketmedim bi değişiklikilk gün 1mil ve 2mil yaptım bugünde 3 mil yaptım ama süper enerji var kadında sizlerde var mı bi değişiklik ve kaç gündür yapıyosunuz
slm kızlar ben bu spora başlayalı 2gün oldu henüz farketmedim bi değişiklikilk gün 1mil ve 2mil yaptım bugünde 3 mil yaptım ama süper enerji var kadında sizlerde var mı bi değişiklik ve kaç gündür yapıyosunuz
Leslienin dedigi gibi canim birakin isler biriksin vücudunuz daha önemli. Temizligin üstüne yaparsan vücudun da isinmis olur daha cok kalori yakarsin.Merhabalar
Ben de yeni yeni alışıyorum spor yapmaya. Ev işleri aksamış durumda, bugün sil-süpür yapıp 3 mil yapmayı düşünüyorum. Bi şu üstümdeki miskinlik gitse
Leslienin dedigi gibi canim birakin isler biriksin vücudunuz daha önemli. Temizligin üstüne yaparsan vücudun da isinmis olur daha cok kalori yakarsin.
inşallah bakalım gidecek :)Verirsiniz kizlar, sizi o kadar iyi anliyorum ki... Benim de ayna karsisinda kendime bakmaktan nefret ettigim günler oldu hala da oluyor. Sokaga cikmak bile istemezdim istedigim seyi giyemeyecegim giydigim de kötü duracak diye. Insan inanamiyor basaracagina. Siz bu baslikta kalin ve spora devam edin yeter. Insan baskalariyla paylasinca o kadar güzel motive oluyor ki...
Bu arada burada okullar tatil büyük oglum sagolsun kardeslerine bakinca ben de 2. solaryum seansima gittim. Biraz da yürüdüm oh rahatladim. Cok güzel göründüm gözüme biraz bronzlasinca.
fotolar harika ya sen kadar olsam keşke3 Fast mil yatım bugün. Bu sabah 62.6 kilo çıktım