Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
evet bugünlük 3 mil tamamdır.. yediklerime de dikkat ettim bugün .Sabah tartıldım 70,4 bu kış yediklerime göre hiç kilo almamışım spor sayesinde:) ama artık vermem gerek yaz geliyor..Derya ablaa maşallah sana senin ve diğer arkadaşların yazılarıyla daha bi motive oluyorum tek başına olmuyor..

Sagol canim hepimiz birbirimizi motive etmek icin burda bulustuk zaten. Ben de sizlerle motive oluyorum. Yoksa bütün gün 3 cocuk ev,isler spora motive olmak cok kolay degil. 3 mil cok iyi, hizli millerden mi yapiyorsun? Biraz agirlik takviyesi de yapabilirsin. Evinde yoksa 1,5 lt lik su siselerini kullanabilirsin. Düzenli yaparsan kilo mutlaka verdirir. Calismanin sonuna haftada 3 kez filan da kisa bölgesel videolar da katarsan yaza kadar toparlarsin. Insanin durusu bile degisiyor sporla kendine güveni yerine geliyor.

İlk kez bugün aksattım,vicdan azabından geberiyorum.

1 gün mola iyi bile gelir merak etme. Kaslarin dinlenir. Yarin daha bir hevesle yaparsin. Ama seni anliyorum ayni duygu bende de oluyor. O günü bosuna gecirmisim gibi oluyor bir sey yapmazsam. Yarini iple cekiyorum leslie yapayim diye oysa bütün hafta disarda yürüdüm, leslie yaptim, bölgesel calistim. Nerdeyse sabah aksam spor yapacagim o kadar alistim. Bi de söyle dümdüz bir karin (6 parca filan istemem onlar siskin duruyor hosuma gitmiyor) ve kasli fit bacaklar olsa yaza kadar daha ne olsun?

Ablacım sorma ya,çok kötü hissediyorum.

Yarın hem yürüyüş,hem Leslie yapacağım.

Bir de normalde benim reglim çok sancılı olurdu bu ay hiç sancı çekmedim.

Sanırım sporun yararı.

Ablacım sorma ya,çok kötü hissediyorum.

Yarın hem yürüyüş,hem Leslie yapacağım.

Bir de normalde benim reglim çok sancılı olurdu bu ay hiç sancı çekmedim.

Sanırım sporun yararı.

Iyi ki spora baslamisiz degil mi? Keske cok önce leslie ile tanissaymisim diyorum simdi. Sadece kilo vermek degil insanin hayatina sayisiz faydasi oluyor.

Iyi ki spora baslamisiz degil mi? Keske cok önce leslie ile tanissaymisim diyorum simdi. Sadece kilo vermek degil insanin hayatina sayisiz faydasi oluyor.

Kesinlikle ablacım.Ben resmen kıvranırdım,yattığım yerde kırk takla atardım. Keşke ama inşallah kalıcı olur ve hep devam ederiz. Etraftan güzel yorumlar almak da cabası.

slm kızlar ben bu spora başlayalı 2gün oldu henüz farketmedim bi değişiklik ilk gün 1mil ve 2mil yaptım bugünde 3 mil yaptım ama süper enerji var kadında sizlerde var mı bi değişiklik ve kaç gündür yapıyosunuz

2 gün oldu diyorsun canim nasil bir degisiklik bekliyorsun bu kadar kisa sürede? Düsünsene biz o kilolari yaglari kac yilda biriktirdik hemen gitmesi tabii mümkün degil. En az bir ay yapman lazim ki bu zaman icinde de baslayacaktir ilk so nuclar gelmeye. Burada yapan arkadaslar yillardan aylardan beri yapiyorlar. Ben bir yildan fazla oldu artik verdigim kilolari korumaya gectim. 2 gün bir hafta sonuc almak icin cok kisa süreler.

2 gün henüz sonuç almak için çok kısa. Ben bir yıldan fazladır yapıyorum. Ya döneminde tatil falan derken bıraktım. Bu uzun bir süreç. Sporu hayatının bir parçası yapmalısın. Yaz döneminde bıraktığımda hem kilo aldım hem de vücudum acayip bir şekilde su topladı görenler hamile sanıyordu bani. Spora başlamak riskli bir iş aslında. Bırakmak yok. Sen de 1 ay gibi bir sürede sonuçlarını görürsün

Kızlar hadi kalkınnnn erken kalkmak metabolizmayı hızlandırır :) günaydın herkese.. Şimdi kahvaltımı yapacağım 2 saat sonra da Leslie 4 fast miles beni bekler.. Hadi spora devam bırakmak yok.

Merhabalar

Ben de yeni yeni alışıyorum spor yapmaya. Ev işleri aksamış durumda, bugün sil-süpür yapıp 3 mil yapmayı düşünüyorum. Bi şu üstümdeki miskinlik gitse

Merhabalar

Ben de yeni yeni alışıyorum spor yapmaya. Ev işleri aksamış durumda, bugün sil-süpür yapıp 3 mil yapmayı düşünüyorum. Bi şu üstümdeki miskinlik gitse
Leslienin dedigi gibi canim birakin isler biriksin vücudunuz daha önemli. Temizligin üstüne yaparsan vücudun da isinmis olur daha cok kalori yakarsin.

inşallah bakalım gidecek :)

3 Fast mil yatım bugün. Bu sabah 62.6 kilo çıktım
fotolar harika ya sen kadar olsam keşke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…