Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
kızlar bende bugunn popimin ve bacaklarımın fotosunu cektım leslieye ve squata devam edıyorum bugun okuldan geldıgımde 50 squat ve 2 mil leslie yaptım. 1 ay sonra gene popimin ve bacaklarımın resmını cekıp karsılastırma yapacam :)))

yok ya bence leslie dışarda o hareketleri yapmama :)

ben göremedim fotoları ya nerden bakıyorum profiline girdim ama

Canım arkadaş olmamız gerekiyor. Ben bugün spor yapar mıyım bilmiyorum . Yaparsam da 3 Fast mil düşünüyorum

Merhaba ben de 3 hızlı mil +13 dk buns. Spora iyi kötü alıştım ilk defa bu kadar bir süre spor yapıyorum daha önceleri başlayıp başlayıp bırakıyordum..şimdi sıra yeme işinde bunu pek becere mi ye cem gibi hamur işine tatlıya dayanamıyorum..Herkese kolay gelsin....

Iste o hamur isi sekerden bile tehlikeli canim onu azaltman lazim. Hic yememek de olmuyor ama en azindan gündüz vakti yeyip hazmedecek kadar hareket etmen lazim uyku saatine kadar. Karbonhidrat ve seker cok farkettiriyor.

Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben de 64 kiloyum 53 kiloydum .. Kan şekeri düşüklüğünden üniversitede düzensiz beslenmeden ötürü kilo aldım . çok üzgünüm ben de.. İnşallah veririrz en kısa zamanda.

Büyük oglum kardeslerine bakinca 1 saatligine kactim ben de . Hem yürüdüm hem solaryuma gittim. Aklinizda olsun bronz ten bircok kusuru örtebiliyor. Selülitler, sarkmalar daha az göze batiyor. Az önce de biraz kondisyon bisikletine bindim. Aksam yemegini hazmettirecek kadar...

Son düzenleme:

canım ne zaman doğuım yaptın bir de kaç kg sun

canım ne zaman doğuım yaptın bir de kaç kg sun

10ay önce sezeryanla doğum yaptım,
hamileliğimde 30kilo civarı aldım.
(almaya çok müsait bir yapım var, zaten normalde sürekli zayıflamakla uğraşıyorum, hamileliğimde kiloları düşünmek istemedim)
doğumdan sonra biraz verdim ama,
sonra süt muhabbetine ve nasıl olsa diyete başlayacağım diye geri aldım.

93 kilo ile diyete başladım,
bugün 88.4 kiloyum.

sen de doğum kilolarıyla uğraşıyorsun galiba?

ahh üniversitede alınan kilolar,
ben mezun olup eve döndüğümde ailem çok şaşırmıştı "ne oldu sana" diye.
sonra o kiloları kolay vermiştim.

üzülme, yine de kilon çok değil,
inşallah veririz, yaz bizi bekliyor.

Herkese günaydinnn... Kizlar hic merak etmeyin ben 43 yasimda bu kilolari verdiysem sizler havada karada verirsiniz. Neyi dert ediyorsunuz yahu? Spora devam edin gerisini zamana birakin. 5 narkozlu amelyat gecti benim basimdan 3ü sezaryen. Sezaryen amelyatlari maalesef cok hasar birakiyor geride ama normal dogum imkanim yoktu. Gaz ve mide siskinligi problemim hep sezaryenlerden sonra basladi.

Şimdi 4 fast miles yapmaya gidiyorum :) hepinize bol sporlu günler

Maşallah Derya abla sana.. , evet biraz azim ve dikkat inşallah olacak .. Ama işte zaman zaman insan üzülüyor hemen vermek istiyor ..

aynen canım 8 ay oldu benim de hep yazıyorum ama yine yazayım ben yazmaktan bıkmadım kiloda kalmaktan :)
boy:170
hamile kalınan kg:65
doğum kilosu:82
Doğum sonrası:75
lohusalık sonrası:82
şu an 74-75 arasında gidip geliyorum

benimde nomral olma imkanı yoktu veririm inşallah

Verirsiniz kizlar, sizi o kadar iyi anliyorum ki... Benim de ayna karsisinda kendime bakmaktan nefret ettigim günler oldu hala da oluyor. Sokaga cikmak bile istemezdim istedigim seyi giyemeyecegim giydigim de kötü duracak diye. Insan inanamiyor basaracagina. Siz bu baslikta kalin ve spora devam edin yeter. Insan baskalariyla paylasinca o kadar güzel motive oluyor ki...
Bu arada burada okullar tatil büyük oglum sagolsun kardeslerine bakinca ben de 2. solaryum seansima gittim. Biraz da yürüdüm oh rahatladim. Cok güzel göründüm gözüme biraz bronzlasinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…