Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559
Derya hanım siz bana link atmıştınız o video 45 dk falan degil mi ortalama ben yanlış video yapmıyorum umarım gerçi farketmez oda cardio lu bir video sonuçta

Evet canim ama sen tamami gelmedi demistin videonun. 3 mil 45 dk kadar. Baska arkadaslar da gelmedi dediler acaba süresini mi yanlis düsündüler? O zaman gönderebilirim isteyenlere ama ancak Pazartesiden sonra cok uzun sürüyor cünkü birkac gün vaktim olmayacak.

günaydın,
3fast mil + 10 min booty workout shaking yapıldı.

aslında leslieden sonra slim six pack yapmak istiyorum ama,
yere yatmak mı zor geliyor nedir, daha başlayamadım:)).
slimin de çok faydasını görmüştüm.

bugün spor yapamadım ama vaktim yok öğlene kadar ütümü yemeğimi yapıp evi toplayıp süpürdüm şimdi yeşil çayımı içip kızım uyanmazsa evi sileceğim hem hareket olur ama aklım kaldı leslie de halim yok ütü yordu beni arada girip bakarım

Kolay gelsin Beksu bugün dinlenirsin yarın yaparsın..Ben yorgun olduğum günler leslie yerine kısa bölgesel yapıyorum bir şey yapmamaktan iyidir..

ya bende leslie bu yüzden seviyorum işte yerde debelenmekten hiç hoşlanmıyorum :)

kızlar youtube den lesilenin bütün videoları var artık eskiden yoktu.
youtube dowlander indirin pc nize
sonra istediginiz videoyu indirir 5 dk sürmez

kızlar youtube den lesilenin bütün videoları var artık eskiden yoktu.
youtube dowlander indirin pc nize
sonra istediginiz videoyu indirir 5 dk sürmez

Ben leslie videolarını torrentle indirdim ama şu youtube dowlander iyi bir programa benziyor, bakayım ben.

Teşekkürler.

Ben bugün çok kaçırdım, 5 mile yapmak istiyorum ama zorluyor mu çok:26:

Ben isterim ama mesaj atmayi basaramadim. Acaba once arkadas olarak mi eklemek gerekiyor.
Ben tartilamadim 1 haftadir leslie 2 mile yapiyorum komsumla. Yarin sabah tartilcam ins.
Ben 72 ile hamile kaldim 80 ile dogum yaptim. Oglum 14 aylik. 6 ay kadar plates yaptim. Crunch ile birlkte yapinca biraz incelmistm ama haftada ikiye dusunce hicbi fark olmamaya basladi. Bir de ben ogle yemeklerini hep atliyordum; bu da metabolizmami yavaslatip aksam yemeklerine saldirmama sebep oluyordu. En azindan agustosa kadar 7-8 kg vermek istiyorum.
Yavas yavas 3 mile baslayip, egzersizlerden sonra bolgesel hareketlere baslamak istiyorum.
Umarim basarili olurum. Bu halimle alisverise cikmak, giyinmek, suslenmek istemiyorum

bugün temizlikten sonra 3 mil hit radionun 20 dk yapabildim kızım uyandığı için onunla ilgilendim dışarıda dolaştık parka falan gittik hayırlısıyla gitseydi şu ilolar

rapor: dün akşam 3 mil power yapıldı. size aolay anlatıyorum dün kahvaltı yapıyorum( 2 dilim etimek bir parça beyaz peynir 5 zeytin 1 bardak yeşilçay ) bizim çaycımız ve temizlik personelimiz dedi ki siz çok kg verdiniz etimekle mi diyorlar etimek yerken gördüler ya beni onların bile dikkatını çekmiş ki erkek bunlar çok şaşırdım. he etimek dedim güldüm :) neyse akşam eşim de dedi ki çok fark etti ya dedi baya iltifat etti şaşırdım neyse bu gazla sabah tartıya çıktım ki 1 kg daha vermişim toplam 9 oldu Allahım bi 9 daha versem başka bişey istemem :)

Ben leslie videolarını torrentle indirdim ama şu youtube dowlander iyi bir programa benziyor, bakayım ben.

Teşekkürler.

Ben bugün çok kaçırdım, 5 mile yapmak istiyorum ama zorluyor mu çok:26:

hayır 5 mil yavaş ve uzun süresi en çok verim aldıgım programlar 3 mil ve 4 mil benim
hızlı ve ghareketli hemde kısa
5 mil çok yavaş bence

merhaba kızlar
ben ne videolar denedim ama en keyif aldığım kesinlikle leslie. ben anladım ki ben öyle yerlerde sürünerek debelendiğim zaman bundan keyif almıyorum. leslinin karın bölgesine de faydası var bence. konusu geçmiş ben de yazayım bari 5 mili sevmiyorum ben. 3 milde bile daha çok terliyorum. bu aralar favorim 3 hızlı mil ve 4 hızlı mil...

Tebrik ederim gerçekten maşallah da diyeyim nazar değmesin :) azimle devam edince oluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…