- 29 Aralık 2008
- 476
- 15
Sen de verirsin canim bu isin sirrini artik hepimiz ögrendik sanirim. Sporla da insan vücudunu istedigi gibi sekillendiriyor üstüne üstlük sagligina da katkida bulunuyor. Tüm bunlar da evde ekstra paralar harcamadan. Istikrarli ol yeter.
Arkadaslar bende leslie ye basladm ama sadece 2 gundur hangisini oneriyorsunuz? Bir de sonuc alan oldu mu?
Arkadaslar bende leslie ye basladm ama sadece 2 gundur hangisini oneriyorsunuz? Bir de sonuc alan oldu mu?
Kizlar size gecenlerde okudugum Jennifer Anniston un 45 yas röportajini paylasmak istedim. Yoga ile formunu koruyor deniyor hep ama kendisi haftada 3 gün yoga haftanin 5-6 günü de kardio yapiyorum demis. Her seferinde 40 dk kadar kosu, spinning türü kardiolar yapiyormus. Yani kardio bu spor isinin a ve z si anlayacaginiz. Onsuz olmuyor. 45 yasinda olduguna da inanmak zor kadinin resimlerine bakinca. Tabii onun cok da kati bir beslenme rejimi var o da ayri bir konu.
Ben başlayalı bugün tam bir ay oldu.
İki gün 3 mil yaptım.
Diğer günler 2 mil.
Yediğime içtiğime dikkat ettim.
57.8 ile başladım şu an kilom 55.2
supersin cnm benımde 15 gun oldu baslayalı ama aralarda aksaklık olabiliyor okula gittigim ıcın.. squatta oneririm dun mesela 50tane yaptm.. suan bacaklarm feci agrıyor. ozaman devam leslie ye :))
yok ya bence leslie dışarda o hareketleri yapmama :)Sevgili Leslie'ciler bir sorum olacaktı size..
Leslie Sansone hakkında forumları okuyorum yabancı ya da Türk fark etmez, bazı yerlerde(çok değil bir iki yerde rastladım) dışarıda yürüyüşün daha etkili olduğu yazıyor. Peki neden öyle ki? Leslie videoları (yani fast miles olanlar ve 5 mile fat burning olanlar için konuşuyorum gerisini yapmadım bilmiyorum) bence dışarıdaki yüryüş gibi etkili. Hatta daha etkili olabilir tekmeyi, arka tekmeyi, dizleri kaldırma hareketini, millerin sonundaki koşuyu dışarıdaki yürüyüşte yapmıyoruz ki. Çok da ter attırıyor videolar.
Ben bu söyleme katılmıyorum ama deneyimli arkadaşların fikirlerini öğrenmek istedim.
ben göremedim fotoları yaCanım bence de çok fazla . 4 günde 4 kilo hiç sağlıklıdeğil. Bi gözden geçir diyetini
Çok teşekkür ederim. Ana spor olarak hep leslie yaptım. Genelde leslinin arkasına kısa videolar ekledim bir ara slim in six yaptım ama lesliden aldığım keyfi hiç bir spordan almıyorum. Vermem gereken 2 kilom kaldı
bugün 4 fast yaptım,
tartıda da 300gr daha eksik çıktım.
hamileliğimden önce leslie 5mil + slim sıx pack ile çok iyi kilolar vermiştim.
ama, şimdi kilom çok fazla 5 mile bir türlü cesaret edemiyorum, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
5 mile'i havada karada yaparsınız 4 fast miles yapıyorsanız :) bende 4 fast miles yaptım şimdi ağırlıklarla .. tam pes edecektim videodaki hamile kadını gördüm dedim kendi kendime o kadın bırakmıyor sen niye bırakıosun ve tamamladım videoyu :)
ben de seviyorum 5 mile fat burning ama süreden ötürü 4 fast miles yapıyorum hem 5 mile kadar terliosun hem de zaman kazanıosun..
aynen öyle valla.
sanki süre olarak bitmeyecekmiş gibi geliyor.
ama, yakındır yaparım.
benim bu ara pes etmek gibi bir lüksüm yok,
dışarı çıkacak kıyafetim kalmadı gibi bir şey,
yeni de almak istemiyorum.
o yüzden azimliyim, inşallah kurtulacağım.