Leslie sansone yürü ve incel programı(görsel paylasim)

Leslie sansone yürü ve incel programını denedim faydasını gördüm

• Ankete Katılan
    1.559

motive edici sözler çok iyi geldi, sağolun.

inşallah diyelim

2 mil de leslie yaptim ama daha fazla devam edemedim. Bu hafta evlilik yildönümümüz var bir gün de yüzmeye gitmeyi planliyoruz o yüzden hirs yaptim biraz fit olayim diye. Yerlere serilmeyeyim de yorgunluktan...

Arkadaslar bende leslie ye basladm ama sadece 2 gundur hangisini oneriyorsunuz? Bir de sonuc alan oldu mu?

Canim üsenmeyip 1-2 sayfa okusan insanlar verdikleri kilolari yaziyorlar hep zaten. Kondisyonun iyiyse hizli olanlari degilse yavas olanlari yapacaksin. Kosmali olanlar hizli miller.

Kizlar size gecenlerde okudugum Jennifer Anniston un 45 yas röportajini paylasmak istedim. Yoga ile formunu koruyor deniyor hep ama kendisi haftada 3 gün yoga haftanin 5-6 günü de kardio yapiyorum demis. Her seferinde 40 dk kadar kosu, spinning türü kardiolar yapiyormus. Yani kardio bu spor isinin a ve z si anlayacaginiz. Onsuz olmuyor. 45 yasinda olduguna da inanmak zor kadinin resimlerine bakinca. Tabii onun cok da kati bir beslenme rejimi var o da ayri bir konu.

günaydın 3 mil yapacaktım 2 mil bitti 3. mile girerken kızım bıraktırdı artık öğleden sonra devam cumertesi açık havada yürüdüm ama pazar yapamadım artık olsun bu hafta devam

Son düzenleme:
Arkadaslar bende leslie ye basladm ama sadece 2 gundur hangisini oneriyorsunuz? Bir de sonuc alan oldu mu?

Ben başlayalı bugün tam bir ay oldu.

İki gün 3 mil yaptım.

Diğer günler 2 mil.

Yediğime içtiğime dikkat ettim.

57.8 ile başladım şu an kilom 55.2

Canım bende ona inanıyorum sadece plates ve yoga ile kilo verilmiyor birde iyice ter atmalısın cardio fitness gibi. Leslie yürüyüşünde eğer faydası olsun diyorsan fast 4 mil öneriyorum ben sana ama önce 2 milden başla sonra 3 ve 4 mile yükselt arada başka sporlar da yap ki bünyen alışkanlık yapmasın... Kolay gelsin

supersin cnm benımde 15 gun oldu baslayalı ama aralarda aksaklık olabiliyor okula gittigim ıcın.. squatta oneririm dun mesela 50tane yaptm.. suan bacaklarm feci agrıyor. ozaman devam leslie ye :))

Ben başlayalı bugün tam bir ay oldu.

İki gün 3 mil yaptım.

Diğer günler 2 mil.

Yediğime içtiğime dikkat ettim.

57.8 ile başladım şu an kilom 55.2

supersin cnm benımde 15 gun oldu baslayalı ama aralarda aksaklık olabiliyor okula gittigim ıcın.. squatta oneririm dun mesela 50tane yaptm.. suan bacaklarm feci agrıyor. ozaman devam leslie ye :))

Ben ona da baktım yemedi gözüm pek...

Bugünden itibaren 3 mil yapacağım inşallah.

Günaydin kizlar, kilolar verilmeye devam ediyor ne güzel... Her gün hizli milleri yapacagiz diYe kendinizi tüketmeyin. Yavas olan milleri de kilo almamak icin kullanabilirsiniz. Mesela aksamlari 2-3 yavas mil gün icinde yediklerimizin vücuda kilo olarak yerlesmesini önler.

yok ya bence leslie dışarda o hareketleri yapmama :)

ben göremedim fotoları ya nerden bakıyorum profiline girdim ama

Bugün düz bir karin icin hersey mübahtir deyip callanetics karin hareketlerini yaptim. Icin bunaliyor yaparken ama karinda hissediliyor gerginlik hiss. Callan teyze cok cabuk sonuc alirsiniz diyor. Kendimi sizler icin feda edip deneyecegim bir süre bakalim ise yarayacak mi?

bugün 4 fast yaptım,
tartıda da 300gr daha eksik çıktım.

hamileliğimden önce leslie 5mil + slim sıx pack ile çok iyi kilolar vermiştim.

ama, şimdi kilom çok fazla 5 mile bir türlü cesaret edemiyorum, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.

eskiden çok yapadım ve gözle görülür bri incelmem olurdu
videolarımı kaybetmiştim ama netten indiridm bugün en kısa zmanda başlıyorum:))

5 mile'i havada karada yaparsınız 4 fast miles yapıyorsanız :) bende 4 fast miles yaptım şimdi ağırlıklarla .. tam pes edecektim videodaki hamile kadını gördüm dedim kendi kendime o kadın bırakmıyor sen niye bırakıosun ve tamamladım videoyu :)

ben de seviyorum 5 mile fat burning ama süreden ötürü 4 fast miles yapıyorum hem 5 mile kadar terliosun hem de zaman kazanıosun..

aynen öyle valla.
sanki süre olarak bitmeyecekmiş gibi geliyor.
ama, yakındır yaparım.

benim bu ara pes etmek gibi bir lüksüm yok,
dışarı çıkacak kıyafetim kalmadı gibi bir şey,
yeni de almak istemiyorum.

o yüzden azimliyim, inşallah kurtulacağım.

Son düzenleme:

Sevgili visnesuyu, 4 fast miles iyidir 5 milden daha fazla interval kardio var icinde, yani daha fazla kosma hizli hareket v.s. Bosuna o süreyi harcamaya gerek yok. Düzenli olarak 4 mili yapabiliyorsan kisa sürede meyvelerini de toplarsin.

hızlı 3 mil tamamdır 2 de sabah yapmıstım 5 mil tamam umarım incelmemde ve kilo vermem de yardımcı olur göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…