- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.626
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya bence leslie dışarda o hareketleri yapmama :)
ben göremedim fotoları ya nerden bakıyorum profiline girdim ama
Merhaba ben de 3 hızlı mil +13 dk buns. Spora iyi kötü alıştım ilk defa bu kadar bir süre spor yapıyorum daha önceleri başlayıp başlayıp bırakıyordum..şimdi sıra yeme işinde bunu pek becere mi ye cem gibi hamur işine tatlıya dayanamıyorum..Herkese kolay gelsin....
aynen öyle valla.
sanki süre olarak bitmeyecekmiş gibi geliyor.
ama, yakındır yaparım.
benim bu ara pes etmek gibi bir lüksüm yok,
dışarı çıkacak kıyafetim kalmadı gibi bir şey,
yeni de almak istemiyorum.
o yüzden azimliyim, inşallah kurtulacağım.
bugün 4 fast yaptım,
tartıda da 300gr daha eksik çıktım.
hamileliğimden önce leslie 5mil + slim sıx pack ile çok iyi kilolar vermiştim.
ama, şimdi kilom çok fazla 5 mile bir türlü cesaret edemiyorum, sanki hiç bitmeyecekmiş gibi geliyor.
canım ne zaman doğuım yaptın bir de kaç kg sun
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Ben de 64 kiloyum 53 kiloydum .. Kan şekeri düşüklüğünden üniversitede düzensiz beslenmeden ötürü kilo aldım . çok üzgünüm ben de.. İnşallah veririrz en kısa zamanda.
Herkese günaydinnn... Kizlar hic merak etmeyin ben 43 yasimda bu kilolari verdiysem sizler havada karada verirsiniz. Neyi dert ediyorsunuz yahu? Spora devam edin gerisini zamana birakin. 5 narkozlu amelyat gecti benim basimdan 3ü sezaryen. Sezaryen amelyatlari maalesef cok hasar birakiyor geride ama normal dogum imkanim yoktu. Gaz ve mide siskinligi problemim hep sezaryenlerden sonra basladi.
aynen canım 8 ay oldu benim de hep yazıyorum ama yine yazayım ben yazmaktan bıkmadım kiloda kalmaktan :)10ay önce sezeryanla doğum yaptım,
hamileliğimde 30kilo civarı aldım.
(almaya çok müsait bir yapım var, zaten normalde sürekli zayıflamakla uğraşıyorum, hamileliğimde kiloları düşünmek istemedim)
doğumdan sonra biraz verdim ama,
sonra süt muhabbetine ve nasıl olsa diyete başlayacağım diye geri aldım.
93 kilo ile diyete başladım,
bugün 88.4 kiloyum.
sen de doğum kilolarıyla uğraşıyorsun galiba?
benimde nomral olma imkanı yoktu veririm inşallahHerkese günaydinnn... Kizlar hic merak etmeyin ben 43 yasimda bu kilolari verdiysem sizler havada karada verirsiniz. Neyi dert ediyorsunuz yahu? Spora devam edin gerisini zamana birakin. 5 narkozlu amelyat gecti benim basimdan 3ü sezaryen. Sezaryen amelyatlari maalesef cok hasar birakiyor geride ama normal dogum imkanim yoktu. Gaz ve mide siskinligi problemim hep sezaryenlerden sonra basladi.
merhaba kızlar bugun 4 fast mıl tamamdır.....gitsin kılolar
ipincecik sıkı bacaklarımızz olsun ınsallaaahhh :)))
amin canım yaaaa...gelir mi o gunler