Canim biliyorum ve 7.takim kaptani olarak harika gidiyorsun :) hep takipteyim ben zaten hatirlamama gerek yokkieklerim tabi danesim...beni hatırladın mı?nickimi deyiştirdim ya ben damlanur10...4.takımdan mezun
SELAM KIZLAR CIDDEN COK KALABALIK BI SPOR GURUBU OLDUK
Selammm:)SELAM KIZLAR CIDDEN COK KALABALIK BI SPOR GURUBU OLDUK
ne güzel...sevindim...Canim biliyorum ve 7.takim kaptani olarak harika gidiyorsun :) hep takipteyim ben zaten hatirlamama gerek yokki
wordde yok mu acaba bi yolu?ben çok anlamıyorum....Aynura nasil yapsak ki
SELAM KIZLAR CIDDEN COK KALABALIK BI SPOR GURUBU OLDUK
Sen aklindaki fikri soyle banane güzel...sevindim...
wordde yok mu acaba bi yolu?ben çok anlamıyorum....
inşallah sonuna kadar devam ederiz...
evet bitanem?hall ede bilirmisin kolay yoldan?Sen aklindaki fikri soyle bana
Alfabetik sira mi yapalim
kaptancım sanırım tek tek seçmek lazım söyle yapalım yardımcı olayım bir listeyi sıralarsak sonra 3 bölersin paylaşalım harfleri mesela ben a dan f yekadar olanları listeleyim g dan sonrasını paylaşın istersen zaten çoğu adan g ya kadar galiba bakarız artıkne güzel...sevindim...
Kolayini bilmiyorumki tek tek yapmak yorar mi acaba beni baya kisi varevet bitanem?hall ede bilirmisin kolay yoldan?
aslında listeyi direk 3 e de bölebiliriz herkes kendinin hangi listede olduğunu nasılsa öğrenir zamanla 2 gün yeter bunun için bence adını bulabilir herkes sonuçta haklısınKolayini bilmiyorumki tek tek yapmak yorar mi acaba beni baya kisi var
Ya herkes kendisini bulamaz mi acaba aynuram listeden?
Canım biz bile pcden birini eklerken zorlanıyoruz karışıklık oluyor...tel.den yapanları düşünsene...periye soralım hemen...Kolayini bilmiyorumki tek tek yapmak yorar mi acaba beni baya kisi var
Ya herkes kendisini bulamaz mi acaba aynuram listeden?
Zaten kolay yolu yoksa öğle yapıcaz...oo zaman listenin birine de sen rehberlik edersin...aslında listeyi direk 3 e de bölebiliriz herkes kendinin hangi listede olduğunu nasılsa öğrenir zamanla 2 gün yeter bunun için bence adını bulabilir herkes sonuçta haklısın
insallah cnmne güzel...sevindim...
sağol aynura kaptancım ben yardımcı olurum istersen ama rehberlik yapmayım ya karışmayım size çok sağol teklifin içinZaten kolay yolu yoksa öğle yapıcaz...oo zaman listenin birine de sen rehberlik edersin...
Sadece sana düsen 20 kişilik listeyi koyacaksın her sabah,kimler yapmadı kontrol edeceksin o kadar...tabi istersen?sağol aynura kaptancım ben yardımcı olurum istersen ama rehberlik yapmayım ya karışmayım size çok sağol teklifin içinama yardım lazım dersen yardıma açığım
yaparım onda sıkıntı yokta kendimi her yerden çıkıyormuş gibi hissettim işinize karışıyormuşum gibi hissettim de o yüzden yaniSadece sana düsen 20 kişilik listeyi koyacaksın her sabah,kimler yapmadı kontrol edeceksin o kadar...tabi istersen?
Delimisin canım ya?çok mutlu olurum...oo zaman 3.liste sende kuzu...sizin bu kadar ilgilenmeniz beni sadece mutlu eder.yaparım onda sıkıntı yokta kendimi her yerden çıkıyormuş gibi hissettim işinize karışıyormuşum gibi hissettim de o yüzden yanisizi sıkmak istemem aslında her işe karışan biri değilim sanırım bu topikler heyecanlandırdı beni o nedenle çok yorum yapıyorum galiba isterseniz ilgilenirim tabi listenin biriyle başka birisi yoksa
tamam o zaman listeyi bölünce haber verirsiniz en son hangi liste kimdeDelimisin canım ya?çok mutlu olurum...oo zaman 3.liste sende kuzu...sizin bu kadar ilgilenmeniz beni sadece mutlu eder.