Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

ne güzel...sevindim...

wordde yok mu acaba bi yolu?ben çok anlamıyorum....

inşallah sonuna kadar devam ederiz...
kaptancım sanırım tek tek seçmek lazım söyle yapalım yardımcı olayım bir listeyi sıralarsak sonra 3 bölersin paylaşalım harfleri mesela ben a dan f yekadar olanları listeleyim g dan sonrasını paylaşın istersen zaten çoğu adan g ya kadar galiba bakarız artık ben yapayım kaç kişi kalıyor ona göre paylaşırız tekrar istersen

aslında listeyi direk 3 e de bölebiliriz herkes kendinin hangi listede olduğunu nasılsa öğrenir zamanla 2 gün yeter bunun için bence adını bulabilir herkes sonuçta haklısın
Zaten kolay yolu yoksa öğle yapıcaz...oo zaman listenin birine de sen rehberlik edersin...

Zaten kolay yolu yoksa öğle yapıcaz...oo zaman listenin birine de sen rehberlik edersin...
sağol aynura kaptancım ben yardımcı olurum istersen ama rehberlik yapmayım ya karışmayım size çok sağol teklifin için ama yardım lazım dersen yardıma açığım

sağol aynura kaptancım ben yardımcı olurum istersen ama rehberlik yapmayım ya karışmayım size çok sağol teklifin için ama yardım lazım dersen yardıma açığım
Sadece sana düsen 20 kişilik listeyi koyacaksın her sabah,kimler yapmadı kontrol edeceksin o kadar...tabi istersen?

Sadece sana düsen 20 kişilik listeyi koyacaksın her sabah,kimler yapmadı kontrol edeceksin o kadar...tabi istersen?
yaparım onda sıkıntı yokta kendimi her yerden çıkıyormuş gibi hissettim işinize karışıyormuşum gibi hissettim de o yüzden yani sizi sıkmak istemem aslında her işe karışan biri değilim sanırım bu topikler heyecanlandırdı beni o nedenle çok yorum yapıyorum galiba isterseniz ilgilenirim tabi listenin biriyle başka birisi yoksa

Delimisin canım ya?çok mutlu olurum...oo zaman 3.liste sende kuzu...sizin bu kadar ilgilenmeniz beni sadece mutlu eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…