Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

KIZLAR listelerimiz hazır....deadline sen 1.grupa düşüyordun ama deyişdim senle ebruli arkadaşımızı...başarılar herkese...son bir gün...sonra yapan herkes kendi grupunun mesajını alıntılayacak + yı koyacak....LÜTFEN ÇOK DİKKATLİ OLALIM....HEP EN SON LİSTEYİ ALALIM Kİ ARADA KİMSE KAYB OLMASIN....

yaparım onda sıkıntı yokta kendimi her yerden çıkıyormuş gibi hissettim işinize karışıyormuşum gibi hissettim de o yüzden yani:oops: sizi sıkmak istemem aslında her işe karışan biri değilim sanırım bu topikler heyecanlandırdı beni o nedenle çok yorum yapıyorum galiba isterseniz ilgilenirim tabi listenin biriyle başka birisi yoksa:KK22:
O nasil laf kiz:KK67:

Günaydın kızlar bugün başlıyoruz dimi yoksa yarın mıydı:KK70:
aa gruplara bölümmüşüz=) aynı başlıktamıyız? grup başlıkları ayrılacak mı?

kızlar ben 1 haftadır yapıyorum çok basit ya hareketler 3 mil yaptıktan sonra jilian level 2 yi yapıyorum leslie terletmiyo sadece ısındırıyo ama arkasından jilian yaparsanız terlerin nasıl aktığını göreceksiniz :) :)

kızlar ben 1 haftadır yapıyorum çok basit ya hareketler 3 mil yaptıktan sonra jilian level 2 yi yapıyorum leslie terletmiyo sadece ısındırıyo ama arkasından jilian yaparsanız terlerin nasıl aktığını göreceksiniz :) :)
ben 2mile ve bi tane 3mile var ya cardiolu falan onları yapınca tere batıyorum...bi de sauna eşorfmanı almak istiyorum. Nasıl fikir?

X