- 13 Haziran 2012
- 21.116
- 28.158
- 36
Tamam kuzum...tamam o zaman listeyi bölünce haber verirsiniz en son hangi liste kimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kuzum...tamam o zaman listeyi bölünce haber verirsiniz en son hangi liste kimde
ayyyy hall ettin canımmm?teşekkürler...ben de bi arkadaşıma rica ettim yapmışdı,şimdi ekliyordum ki sen de yapmışsın....ellerine emeğine sağlık....hemen 3yere bölüp yazıyorum.....H Herseyguzelolacak38
Adonia
A Akrepimm
@almadal
ApriL_2007
A ay__060
aydinays
_AYNURA_
@beril77
B bluedreams79
@bonbon72
B busraadd
ByMilena
caliskangarfield
C CallanPinckney
@catlaw
chatlax
dagatesi
D ddanes
deadline
ebruli1820
E eminem63
E ervaamm
@esmaaa06
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
Goksar
G gubsej
@gulruguler
hm22
ilk-nur
ispanyol
kollontai
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3
lucia28
MasalKusu
melekes
Michi
M minicooper2013
mlyt
moni
@nepnep6
OoOturtleOoO
O opscool
oynakbasi34
secret_88
Semipermeable
SekerPancarii
S speedy26
tatlibikiz
toplight
usriyusra
Whisper84
yenibiryasam
Y yildiz
yuppe
Kızlar harfe göre sıralı Eklenecekleri buna göre ekleriz artık. Bölünecekse de daha kolay bölünür. :)
Rica ederim ne demek. :) Geç gördüm biraz. Hadi bakalım hayırlısı olsun.ayyyy hall ettin canımmm?teşekkürler...ben de bi arkadaşıma rica ettim yapmışdı,şimdi ekliyordum ki sen de yapmışsın....ellerine emeğine sağlık....hemen 3yere bölüp yazıyorum.....
O nasil laf kizyaparım onda sıkıntı yokta kendimi her yerden çıkıyormuş gibi hissettim işinize karışıyormuşum gibi hissettim de o yüzden yani sizi sıkmak istemem aslında her işe karışan biri değilim sanırım bu topikler heyecanlandırdı beni o nedenle çok yorum yapıyorum galiba isterseniz ilgilenirim tabi listenin biriyle başka birisi yoksa
Emegine sagik canm yaaH Herseyguzelolacak38
Adonia
A Akrepimm
@almadal
ApriL_2007
A ay__060
aydinays
_AYNURA_
@beril77
B bluedreams79
@bonbon72
B busraadd
ByMilena
caliskangarfield
C CallanPinckney
@catlaw
chatlax
dagatesi
D ddanes
deadline
ebruli1820
E eminem63
E ervaamm
@esmaaa06
@EYLUL SILA
@gel_pcpc
Goksar
G gubsej
@gulruguler
hm22
ilk-nur
ispanyol
kollontai
kooficik
kurk mantolu madonna
L LHUNAL
lois3
lucia28
MasalKusu
melekes
Michi
M minicooper2013
mlyt
moni
@nepnep6
OoOturtleOoO
O opscool
oynakbasi34
secret_88
Semipermeable
SekerPancarii
S speedy26
tatlibikiz
toplight
usriyusra
Whisper84
yenibiryasam
Y yildiz
yuppe
Kızlar harfe göre sıralı Eklenecekleri buna göre ekleriz artık. Bölünecekse de daha kolay bölünür. :)
Bundan sonra katılmak isteyenleri de alfabe sırasına göre alırız...çok mutluyum.. bu işi de güzelce hall ettik...Hazir miyizzzz fistiklarrrr
Listemi de cok sevdim:)
3grupta tanisam da tanimasam da cok iyi kaynasicaz :))
Kiz sen uyusana nasil dayandin boyleBundan sonra katılmak isteyenleri de alfabe sırasına göre alırız...çok mutluyum.. bu işi de güzelce hall ettik...
Hazir miyizzzz fistiklarrrr
Listemi de cok sevdim:)
3grupta tanisam da tanimasam da cok iyi kaynasicaz :))
Yarin kuzucumGünaydın kızlar bugün başlıyoruz dimi yoksa yarın mıydı
aa gruplara bölümmüşüz=) aynı başlıktamıyız? grup başlıkları ayrılacak mı?
Ayrı gruplarda ama aynı başlıktayız canım...Günaydın kızlar bugün başlıyoruz dimi yoksa yarın mıydı
aa gruplara bölümmüşüz=) aynı başlıktamıyız? grup başlıkları ayrılacak mı?
ben 2mile ve bi tane 3mile var ya cardiolu falan onları yapınca tere batıyorum...bi de sauna eşorfmanı almak istiyorum. Nasıl fikir?kızlar ben 1 haftadır yapıyorum çok basit ya hareketler 3 mil yaptıktan sonra jilian level 2 yi yapıyorum leslie terletmiyo sadece ısındırıyo ama arkasından jilian yaparsanız terlerin nasıl aktığını göreceksiniz :) :)