Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

vaktimiz hangisine uygunsa diyelim ama 2 mil yaparak genellikle çok iyi sıkılaşanlar var zamanla da artırabiliriz tabi az da kaldı başlamasına kolay gelsin hepimize
deadim canim sevdigim ve yaptigim tek spor yuruyus
ama onuda bosayali cok oldu
hani o hep yarin baslanir ya tamda boyleyim iste o yarin gelemiyor bize
baslayinca birakamayan birakinca baslayamayan hastalikli bir durumdayi
ama 5 mile benlikti

deadim canim sevdigim ve yaptigim tek spor yuruyus
ama onuda bosayali cok oldu
hani o hep yarin baslanir ya tamda boyleyim iste o yarin gelemiyor bize
baslayinca birakamayan birakinca baslayamayan hastalikli bir durumdayi
ama 5 mile benlikti
bende öyleyim ya başalyınca bırakamıyorum bırakınca da başla ki başlayasın bu topikler iyi oldu ama başlamam için jillianla başladım alıştım şimdi duramıyorum bende 5 mili seviyorum ama 3 mil 2 mil diye ayrı yapıyordum bazen sabah biri akşam biri duruma göre başlasın bir zaten en az 2 mil düşünüyorum zamanla artırmaya çalışırım

benimki tamamen tembellikkkkkk canim
ben oyle jilyan plates gelemem sikilirim
salona bir dunya para verdim gerci inada gitmiyom masaraf iste
ordada yururdum ki

benimki tamamen tembellikkkkkk canim
ben oyle jilyan plates gelemem sikilirim
salona bir dunya para verdim gerci inada gitmiyom masaraf iste
ordada yururdum ki
olsun canım burda takıl birazda yaparsın güzel oluyor hep beraber tembelliğe ara verirsin bende yazılıp gitmemiştim ya salonda bende sıkılıyorum sürekli değiştiririm aynı şeyler sıkıcı oluyor bir süre sonra biraz leslie yapalım 1 ay bakalım bundan sonra da başka şeyler bulurum sıkılırsam

Deadline aslında bundan sonra callenatics olabilir
Bu topik bittikten sonra o da açılsın ona devam edelim

kızlar hepinize başarı diliyorum. ben şu an jillian yapıyorum. ikisini bir arada yürütemem. bitince size takılırım inşallah:) bu arada kaç gün sürecek ve her gün mü? programınız nasıl? değişimlerinizi yazmayı unutmayın sakın

İyi günler kızlarrr...iki gündür gelemedim misafielerim vardı. ama sağolsun ezgim hall etmiş.ne yapalım bakıyorum da 2grupa da 3grupa da bölüne biliriz. Ama o zaman da 3 liste dolaşacak ortada.ayrı topiklere de ayrılmak istemiyorum. ..hadi fikir yürütün.isterseniz 3grupa ayrıla biliriz,ayrı topiklere. .

Sadece pazarları yapmıyoruz.. hergün ilk sayfadakı videolardan 1ni yapmamız yeterli kuzum

Selam kızlar ben leslie hic denememistim simdi kalkip bi 1 mil yapicam görüşürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…