Hangisini istersekkk:)
vaktimiz hangisine uygunsa diyelim ama 2 mil yaparak genellikle çok iyi sıkılaşanlar var zamanla da artırabiliriz tabi az da kaldı başlamasına kolay gelsin hepimizetamam canimmmmm
deadim canim sevdigim ve yaptigim tek spor yuruyusvaktimiz hangisine uygunsa diyelim ama 2 mil yaparak genellikle çok iyi sıkılaşanlar var zamanla da artırabiliriz tabi az da kaldı başlamasına kolay gelsin hepimize
bende öyleyim ya başalyınca bırakamıyorum bırakınca da başla ki başlayasın bu topikler iyi oldu ama başlamam içindeadim canim sevdigim ve yaptigim tek spor yuruyus
ama onuda bosayali cok oldu
hani o hep yarin baslanir ya tamda boyleyim iste o yarin gelemiyor bize
baslayinca birakamayan birakinca baslayamayan hastalikli bir durumdayi
ama 5 mile benlikti
benimki tamamen tembellikkkkkk canimbende öyleyim ya başalyınca bırakamıyorum bırakınca da başla ki başlayasın bu topikler iyi oldu ama başlamam içinjillianla başladım alıştım şimdi duramıyorum bende 5 mili seviyorum ama 3 mil 2 mil diye ayrı yapıyordum bazen sabah biri akşam biri duruma göre başlasın bir zaten en az 2 mil düşünüyorum zamanla artırmaya çalışırım
olsun canım burda takıl birazda yaparsın güzel oluyor hep beraber tembelliğe ara verirsin bende yazılıp gitmemiştim yabenimki tamamen tembellikkkkkk canim
ben oyle jilyan plates gelemem sikilirim
salona bir dunya para verdim gerci inada gitmiyom masaraf iste
ordada yururdum ki
olsun canım burda takıl birazda yaparsın güzel oluyor hep beraber tembelliğe ara verirsin bende yazılıp gitmemiştim yasalonda bende sıkılıyorum sürekli değiştiririm aynı şeyler sıkıcı oluyor bir süre sonra biraz leslie yapalım 1 ay bakalım bundan sonra da başka şeyler bulurum sıkılırsam
O neye yonelikDeadline aslında bundan sonra callenatics olabilir
Bu topik bittikten sonra o da açılsın ona devam edelim
Yaziyorum seni de :)bende varım bende yapıcam her gün ...
bende bilmiyorum onu duymuştum ama araştırayım bu yarışmadan sonra bakalım canım o zamanDeadline aslında bundan sonra callenatics olabilir
Bu topik bittikten sonra o da açılsın ona devam edelim
O neye yonelik
Sadece pazarları yapmıyoruz.. hergün ilk sayfadakı videolardan 1ni yapmamız yeterli kuzumkızlar hepinize başarı diliyorum. ben şu an jillian yapıyorum. ikisini bir arada yürütemem. bitince size takılırım inşallah:) bu arada kaç gün sürecek ve her gün mü? programınız nasıl? değişimlerinizi yazmayı unutmayın sakın
Gorusuruz tatli seySelam kızlar ben leslie hic denememistim simdi kalkip bi 1 mil yapicam görüşürüz