Leslie Sansone ile "walk at home" ...hep birlikte...

İyi günler kızlarrr...iki gündür gelemedim misafielerim vardı. ama sağolsun ezgim hall etmiş.ne yapalım bakıyorum da 2grupa da 3grupa da bölüne biliriz. Ama o zaman da 3 liste dolaşacak ortada.ayrı topiklere de ayrılmak istemiyorum. ..hadi fikir yürütün.isterseniz 3grupa ayrıla biliriz,ayrı topiklere. .
bencede ayrı takımlar olmasın sonra karışıyor sanki o şekilde ama listeyi 3 e bölebilriz hatta alfabetik sıraya göre sıralayalım 3 liste olsun ismimizi bulmak kolay olsun kim nerde olduğunu rahat bulur böylece benim fikrim bu yönde aynura kaptancım:KK66:

Ooo maşallah 54 kişi olmuşuz ben 1 haftadır deneme amaçlı
bir şey soracağım sanırım jillian gibi kilo ve ölçü bildirimi yok burda sadece yaptım yapmadım diye mi bilgi verilecek?:oops::oops:

kızlar bende varım :)
ama 5 mile yapıyordum normalde. şimdi linklerini bulamıyorum. link atabilecek lan varsa ben 5 mile devam ederim :)

Ooo maşallah 54 kişi olmuşuz ben 1 haftadır deneme amaçlı
bir şey soracağım sanırım jillian gibi kilo ve ölçü bildirimi yok burda sadece yaptım yapmadım diye mi bilgi verilecek?:oops::oops:
yaptıgımıza dair artı koyucaz sadece tabıkı kılo kaybı yasayanlar bıldırırse daha motıve edıcı olur :KK66:
1 mil yapildi bile:)
Evet kizlar kurallar belirlenirse iyi olucak yarin basliyoruz....
canım kurallar bellı aslında ılk sayfada.. ama yıne de hatırlatırız :KK52:
Bende daha önce hiç leslie yapmadım :110:bakalım nasıl olacak :KK49:
çok eğlencelı olucak ınan banaa :cool:
kızlar bende varım :)
ama 5 mile yapıyordum normalde. şimdi linklerini bulamıyorum. link atabilecek lan varsa ben 5 mile devam ederim :)
tamam canım eklıyorum senı de
ılk sayfamızda lınkler var:KK50:

images

isteyen başarıyor kızlar bız neden yapamayalım ??????:KK73::KK73:

X