- 4 Ağustos 2012
- 1.873
- 1.956
- Konu Sahibi tatlibikiz
- #1.381
hayirdir semiper
Niye ayriliyrsn
bir süre yurtdışında olacağım canım..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayirdir semiper
Niye ayriliyrsn
güzelim mekik squat tarzı bişeyler düşünüyorumtatlibikiz canım sohbetten biraz uzak kaldım bundan sonra ne sporu olacak ??
canm benmde düşük ve enineydi yanı dik değildiGünaydın kızlar dun yapamadım bende pazartesi sendromu var sanırım spor yapmaya başladığımdan beri pazartesileri spor 1 kere anca yapmışımdır tembellik çöküyor. Lesie bitince başka şeylerde olsun mekik squat bencede olabilir çünkü kalça ve göbek bölgem bu hafta aynı kalmış. Ama bir sorum var kalça bölgem 99 dan 97 e indi squat yaparsam kalçam buyumez dimi çünkü kalçam düşük ve yayık
Tabi ki arada yapıyorum squat zaten bundan sonrada devam ederimcanm benmde düşük ve enineydi yanı dik değildi
squat toparlıyor ve dolgunlstırıyor
ben gözle görülür farklar yaşadım
öneebilirim..
yalı gorunmektense kaslı görünsün diiimii..
güzelim mekik squat tarzı bişeyler düşünüyorum
sen ne dersn
Ben memnunum hem halimden hemde tatlı kizimizdanevettt kizlarr
bir maratonun daha sonuna geldikkk:)
oncelikle sunu sorayim
memnun kaldiniz mi??:))
yaa cok sevindim cok tesekkur ederimmm:))Ben memnunum hem halimden hemde tatlı kizimizdan
evet cnm ben çok memnun kaldım emeğine sağlıkevettt kizlarr
bir maratonun daha sonuna geldikkk:)
oncelikle sunu sorayim
memnun kaldiniz mi??:))
sizlerin emegine saglik canimevet cnm ben çok memnun kaldım emeğine sağlık
yarın da yapalım biticek canımbugün bitirdiniz mi tatlibikiz .Ben 1.gruptayım ve bizim kaptanımız 1 hafta daha yapılacağını söyledi.
canım benım şimdi ayrı olarak takıp ettıgım bı spor topiği var hem de cok motıve edıcı herkes delı gıbı spor yapıyorBitince bi daha yapmıcakmısın leslie?
mekik çekiyor musun canım senArtımı atın kızlaaar 2 mil,80 squat