Leslie 3.grup :)

kızlar ya giremedim dünden beri kusura bakmayın
akşam bi dogum gunundeydım gunduz de gıremedm üstne bi de telefonumun ekranı patladı
sabah bilgissaya buldum oyle gırdım :KK43:

Günaydın kızlar dun yapamadım :KK17: bende pazartesi sendromu var sanırım spor yapmaya başladığımdan beri pazartesileri spor 1 kere anca yapmışımdır :mad: tembellik çöküyor. Lesie bitince başka şeylerde olsun mekik squat bencede olabilir çünkü kalça ve göbek bölgem bu hafta aynı kalmış. Ama bir sorum var kalça bölgem 99 dan 97 e indi squat yaparsam kalçam buyumez dimi çünkü kalçam düşük ve yayık :oops:

Günaydın kızlar dun yapamadım :KK17: bende pazartesi sendromu var sanırım spor yapmaya başladığımdan beri pazartesileri spor 1 kere anca yapmışımdır :mad: tembellik çöküyor. Lesie bitince başka şeylerde olsun mekik squat bencede olabilir çünkü kalça ve göbek bölgem bu hafta aynı kalmış. Ama bir sorum var kalça bölgem 99 dan 97 e indi squat yaparsam kalçam buyumez dimi çünkü kalçam düşük ve yayık :oops:
canm benmde düşük ve enineydi yanı dik değildi
squat toparlıyor ve dolgunlstırıyor
ben gözle görülür farklar yaşadım
öneebilirim..
yalı gorunmektense kaslı görünsün diiimii..

Bitince bi daha yapmıcakmısın leslie?
canım benım şimdi ayrı olarak takıp ettıgım bı spor topiği var hem de cok motıve edıcı herkes delı gıbı spor yapıyor
hep bırlıkte oraya mı gıtsek cıddı anlamda spor yapanlar var orda ve her gun bıldırımını yapıyorsun şunu şunu yaptım dıye

X