Leslie 3.grup :)

@Michi
@mlyt+2 mil
@moni +
@oynakbasi34 + 1 mil
@PembePuantiyeli +
@secret_88 + 3 mil

@Semipermeable+
@SekerPancari71
@speedy26
@tatlibikiz
@usriyusra+

[@yenibiryasam
@yildiz+
@yuppe

@M A R G A
@nastasia

@@gurbet +3mil 30dk egzersiz 100mekik 2saat yürüyüş
@@birkibirki +1mil+140 mekik+60 squat
@leylmira Sozumu tuttum tatlibikiz radio hits ve bolgesel hareketler tamamdır 3 mil :KK31::KK71::KK49:
Feraceli Feraceli

Az daha unutuyordum akşam üzere eve döndüğümde yapabildim şükür :KK66: bir telafim var onuda artık pazar yaparım onuda

eveet kızlar hepinize iyi akşamlar :) +trambolin bacak ve kol haraketlerim ve plank hareketleride yapıyorum ama cok uzun yazı olmasın diye yazmıyorum ve sipariş verdim agırlıklarım pazartesi elimde olacak artık agırlıkla spora devam :KK39: başta böyle bir grup açan arkadaşıma ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. cünkü böyle bir şeye kalkışmasaydınız ben miskin miskin popo büyütmekle meşguldüm. simdi neredeyse 18 gün oldu ve spor gerçekten işe yarıyor tabi sadece leslie ile değil sizlerede leslienin yanında başka sporlar yapmanızı öneriyorum. spora başlamadan önce resimlerimi çekmiştim ama sortlu olduğu için paylaşamayacam en kısa zamanda taytla çekip sizlerle paylaşmak istiyorum :))

eveet kızlar hepinize iyi akşamlar :) +trambolin bacak ve kol haraketlerim ve plank hareketleride yapıyorum ama cok uzun yazı olmasın diye yazmıyorum ve sipariş verdim agırlıklarım pazartesi elimde olacak artık agırlıkla spora devam :KK39: başta böyle bir grup açan arkadaşıma ve diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. cünkü böyle bir şeye kalkışmasaydınız ben miskin miskin popo büyütmekle meşguldüm. simdi neredeyse 18 gün oldu ve spor gerçekten işe yarıyor tabi sadece leslie ile değil sizlerede leslienin yanında başka sporlar yapmanızı öneriyorum. spora başlamadan önce resimlerimi çekmiştim ama sortlu olduğu için paylaşamayacam en kısa zamanda taytla çekip sizlerle paylaşmak istiyorum :))
Ben de mutlaka baska sporlar yapiyorum canim leslie en basta isinmami sagliyor
Bende bu sabah cektim foto koysam mi:oops::oops:
Ve evet bu tur topikler insanlarin daha cok motive olmasini sagliyor birlik icinde bir seyler icin cabaliyoruz cunku:KK50:
tatlibikiz tatlibikiz canım denemeden geç çıktım eve geldiğimde saat 21.00 dı çok yorgun olduğum için yapamadım ama pazar telafi edicem söz :KK39:
Nasildi sinavin takimin kuzusuu:)

Cok sagol canimsin:KK68:

Ben de mutlaka baska sporlar yapiyorum canim leslie en basta isinmami sagliyor
Bende bu sabah cektim foto koysam mi:oops::oops:
Ve evet bu tur topikler insanlarin daha cok motive olmasini sagliyor birlik icinde bir seyler icin cabaliyoruz cunku:KK50:

Nasildi sinavin takimin kuzusuu:)

Cok sagol canimsin:KK68:

Ya zaten 11 im diye fazla çalışmadan girdim pekte iyi değil bu gidişle tıp yatar :KK42::KK42:
Yazın çok çalışmam gerek çok :eek:

X