- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
Bence olur hareketler cok degisiklk gostermiyr bildigim kadariyla canmkuzum 2 mil yapacaktım ama link bulamadım 1mil i 2 kere yapsak olur mu
Tamam tatlim.kolay gelsin ssana :))Ezgiciimm misafirlerim var yogunum bugün hiç vaktim olmadi beni izinli yaz bebeğim pazar yaparım
öğle uykusuna yatınca yaptım bugün canım 3 mil ağır gelir diye düşündümBence olur hareketler cok degisiklk gostermiyr bildigim kadariyla canm
İki kere yapcagna gore kizi uyuttun mu naptin:)
Biraz uzun suruyo ya skici oluyo:)öğle uykusuna yatınca yaptım bugün canım 3 mil ağır gelir diye düşündüm
benim kalori zaten gidiyor canım emziriyorum ya.daha hızlı sıkılaşmaya ihtiyacım varBiraz uzun suruyo ya skici oluyo:)
Ama daha cok kalori demek tabiki:)
Aa dogru emzirince daha cabuk gidiyor :)benim kalori zaten gidiyor canım emziriyorum ya.daha hızlı sıkılaşmaya ihtiyacım var
şöyle yaza kadar sımsıkı olsam mekik çekiyorum bi de tek sıkıntı karın kısmında amaAa dogru emzirince daha cabuk gidiyor :)
Skilasirsin canm ya sabir isteyn bi iş
Bence olursun canmşöyle yaza kadar sımsıkı olsam mekik çekiyorum bi de tek sıkıntı karın kısmında ama
Tabki canim hatta sen soyle yapSelam drumun diyeti ile leslie yapiyorum power walk 3 miles eklermisiniz benide
ya korkum sıkı olayım derken kas yapmak.kas yapmak istemiyorum sadece seksi olmak istiyorumBence olursun canm
Sporun elinden ne kacmis
Yok kz o sporcular gbi kas yapicagmzi dusummuyorumya korkum sıkı olayım derken kas yapmak.kas yapmak istemiyorum sadece seksi olmak istiyorum
aman yapmayalım ayyy hoş 15 dk yürüyerek olmz ama farkında olmadan yapabiliriz de bak sana resimlerimi göndereyimYok kz o sporcular gbi kas yapicagmzi dusummuyorum