- 28 Eylül 2013
- 8.072
- 16.316
-
- Konu Sahibi tatlibikiz
@Michi
@minicooper2013
@mlyt+3mil
@moni
@OoOturtleOoO
@opscool
@oynakbasi34
PembePuantiyeli +2 mil
@secret_88
@Semipermeable 3 mile
@sln71
@speedy26
@tatlibikiz
@toplight + 1 mil
@usriyusra + 3mil
@Whisper84
@yenibiryasam
@yildiz + 2 mil
@yuppe
@M A R G A
@hypnose71
@kuruntumakinesi
@servey + 2 mil
gurbet +3mil
friolero
kolay değil canım ilk günlerden 3 ten başlamasaydın iyiydi tabi ama tebriklerKızlar 3 mil olandan yaptım bitti ama bende bittim
servey listeyi alıntılıyorsun ya başta ve sondaki QUOTE yazılarını silersen liste eskisi gibi olur paylaşıncaSabah 2 mil yaptım superdı yaaaa
ben güya düzelttim ama gene farklı çıktı çok anlamıyorumBu arada neden bazı isimlerin rengleri farklı acabaHayır düzeltmeye niyetlendim ama sonra vardır bir sebebi diyip vazgeçtim
Tesekkur ederım canım telde yapıyorum ımlec sılcegım yere gelmıyorservey izninle senin yerine de artı koydum çünkü senden alıntı yapılmıyordu
Toplightım ne ıyu oldu buraya gelmemız yoksa ben gun asırı yapıyorum geneldeben güya düzelttim ama gene farklı çıktı çok anlamıyorum
evet canım valla ben sabah yapamadım diye işyerinde yaptım 15 dk yormuyor daToplightım ne ıyu oldu buraya gelmemız yoksa ben gun asırı yapıyorum genelde
Ay evet yacanım korkmadığımız mı demek istedin :)?
Yok kiz bi sebebi benim renk yazim falan degisik ya oyle farkliliklar oldu :)Bu arada neden bazı isimlerin rengleri farklı acabaHayır düzeltmeye niyetlendim ama sonra vardır bir sebebi diyip vazgeçtim
Önemli değil aklımızda bulunsun geneTesekkur ederım canım telde yapıyorum ımlec sılcegım yere gelmıyor
kuzum 2 mil yapacaktım ama link bulamadım 1mil i 2 kere yapsak olur mu
valla bizimki eziyet resmen internet ağır oluyor bi türlü giremiyoruz. sonra kontenjanlar doluyooo seçtim allahtan bu sefer :)ne eziyetti ya, ama özleniyor o günlerde... kıymetini bil mutlaka..