Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nil ben de 2 bucuk yildir mawi kullaniyorum kendi gozlerim kahwerengi ama asla ortadan cikmiyo.dedigin gbi ben de begenmiorum ortadan kahwerengisi cikanlari cok belli oluyo
Güneş telkinler değişik müzik çeşitlerinden oluşuyordu sanırım daha önceden bakmıştım. Sen hangi tür müzik telkini dinliyorsun? Faydasını gördün mü? Göz rengi nasıl açılıyor onu da hiç anlamadım ya gerçi????
ben sadece b&l alıyorumm en iyisi diye diğerlerinden almayı denemedim bile.. arkdaşların dediği doğru biaz benide rahatsız etti.. hatırlarsanız b&l green amazon alıcaktım bi hevesle aldım 3gün ağladım ama geciciymiş.. şimdi takıyoru mrahatca bi süre batıyor başlangıçta sanırım gözlerim hassas o yüzden. bu arada violet demişsiniz ben onu denenedim koyulaşır mor gibi olur dedim alakası yok açık yeşil gibi bi renk oldu..
mavi renge gelince aslında seninki hoş durmuş gibi.. şunu farkettim ben hiç haresiz denememişim.. hareliler daha doğal diye sanırım:S haresizler için ne diosunuz?
kızlar bende lens kullanıyorum daha doğrusu kullanmaya calışıyorum çünkü lensler gözüme cok batıyor ve lens gözümden kayıyor.markası da amazon.bunun için ne önerirsiniz.yada tavsiye edebileceginiz iyi bir lens varmı.
ortadan kahverengi gözüm çıkmayacak mavi istiyorum yardımcı olur musunuz
hayır öyle bi niyetim yok
ben şu anda yeşil lens kullanıyorum ve kahverengi belli oluyor ortasında şimdi mavi istiyorum yardımcı olunması amacıyla yazmıştım
griler ne marka kahverengilik çok belli olmuyor