Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım benimde koyu kahve gözlerim var önerilerini dört gözle bekliyorum resim koyarsan çok ama çok sevinirim aslına bakarsan benim saçlar kaşlar kapkara ten ise beyaz ve mavinin daha hoş duracagını düşünüyorum bana yardımcı olrusan sevinirim ha bide yıllık lens diyoruz hiç çıkarmıyon demi gözünden lesleri?
Nil_oz hepsi yakışmış amma koyu yeşil bir başka durmuş yaa süper olmuş maşallah =)
ewet hepsi süper ama koyu yeşil gerçekten bi baska güxel duruyo canımm manşallah çok ta güzelmişsin hepsinin yakısması da gayet doğal bence
hangisin koyayım bilemedim olanlardan koyayım
bu koyu yeşil....
bunun markası ve renk adı ne acaba??? çok doğal durmuş...
şımarıcam şimdi:):) tşk ederim kızlar moral oldu valla hastaydım :)kaydirigubbakcemile3
sema21 sen aldınmı lens canım? neye karar verdi n yada benim koyduklarım fikir oldumu senin için?
hangisin koyayım bilemedim olanlardan koyayım
bu koyu yeşil....
bunun markası ve renk adı ne acaba??? çok doğal durmuş...
bauschlomb darkgreen:)
canım yarın alıyorum Allah kısmet ederse.bugün gittim baktım en yakısan mavi olur diye düşündüm elegance marka 130 ytl ye alıyorum yarın çok heyecanlıyım kurtulcam bu gözlüklerdenhihoyyyt
ya canım bilmiyorum sen bilirsin en iiyisinide elegance çok ii dğeil die biliyorum ben b&l denemednmi?? kahveyse gözün mavi bulman zor olur gri fln gözüne karışır güzel durabilir sen yinede dene kendin karar ver
çok yakışmış lenslerin iyi günlerde kullan canım hihoyyyt markası neydi canım :uhm: