Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
meraba arkidişler bu da bizden :)
Bu lens sophistic lovely grey hakkatten cok doğal ama pahalı
Eki Görüntüle 654787
Bu lenste freshlook hareli yeşil sophistic kadar doğal ve rahat değil tabi ama kötüd değil tabi fiyat olarata cok cok uygun
Eki Görüntüle 654788
İşte bu da nc mellerim gözüme biraz büyük geliyorlar ama..Eki Görüntüle 660026
Merhaba canim isine karismak gibi olmasin ama sadece fikrimi söylemek istiyorum sakin hydrocharm alma cünkü senin göz yapinda benimgibi ve onlarin cercevesi cok kalin dogal durmuyor canim benim, bendede mel var haresiz hidrocor var benimkide bana biraz büyük geliyordu dis cercevesi sefah yeri demi ayni dert bendede vardi ama herkes bayiliyordu benim göz resngim saniyolardi beni tanimayanlar ama beli bir zaman cercevesinde bana sidedtli bas agrilari ve dumanli bir görüs veriyordu renginden memundum ama basimi agritiyor dumanli görüyordum sonrada tanita tikaram yellow aldim rengi cok yakindan beli oluyordu gözümle kaynasti ve 0-00 numarasiz diye geciyordu bu lensler beni rahatsiz etmedi cam gibi görüyordum ama rengi beni ikna etmedi tanita tikaramin diyer renkleri cok koyu oldugu icin onlardan almadim simdide derin arastirma yapiyorum baktim etim melin natural color nu alayim diyorum cünkü bunun cercevesi daha ince ve dogal duruyor ayni seninkinden diyorum senin kulandigindaN tam olarak cercevenin büyüklügünden mi rahatsizin gercek göz rengin orta kahve biraz daha acik gibi saniyorum göz renginide ekle lütfen cünkü almayi düsünüyorum tabi 0-00 varsa cünkü bu numarasiz cam gibi görmeme neden oluyo miyop oldugum icin sende beni aydinlat sevgiler
Ozaman iyiki hydrocharm almamışım sağol uyarın için canım. Evet göz çerçevesi büyük geldiği için biraz sorun oluyor onun dışında çok doğal ve çok rahatlar tavsiye ederim yani canım. Gözümün resmini koyuyorum şimdi bakabilirsin :) benimde gözlerim miyop ve bende lenslerimi numaralı kullanıyorum canım :)
fresh look yeşil ve gri de güzel duruyor. ama almadan once gözünüzün çapını bilmeniz şart uyum problemi olabilir.
Ben de freshlook griyi kullanmıştım doğal duruyor gerçekten,insanlar şaşırıyodu lens olduğunu söyleyince :)fresh look yeşil ve gri de güzel duruyor. ama almadan once gözünüzün çapını bilmeniz şart uyum problemi olabilir.