kızlar ayrı konu açtım ancak buraya da yazmak istedim çünkü gerçekten acil bilgiye ihtiyacım var..
Kızlar yaklaşık 5 yıllık gözlük kullanıcısıyım.. Gözlerim miyop , sol -3.25 sağ -3.50 derece.. Dün doktora gittim rutin kontroller için , doktor lens kullandın mı daha önce diye sordu hayır dedim denemek ister misin dedi , olur dedim, kendi çıkarttı lensi taktı 15 dakika bekle gel dedi, çok rahattı 15 dakika boyunca hiç batma vs hissetmedim sonra bir ay bunları dene , eğer istersen de yazdığım lensten alırsın, gözlüğü de mutlaka alıcaksın lensten gözlerini dinlendirmek için dedi..
Dünden beri lensler gözümde bir tek yatarken çıkardım, sanki gözümde yok gibiler , unutuyorum çoğu zaman gözlüklerimi arıyorum sonradan aklıma geliyor kullanım ve temizlik açısından sorunum yok , ancak sonuçta göz bu şakaya gelmez , lensi öneren, önermeyen , zararları , olabilecekler hakkında sizlerden yardım istiyorum..
bir de fiyat konusunda buraya baktım optikçinin bana söylediği fiyatın çok çok altında fiyatlar var o konuda da fikirlerinizi bekliyorum..
doktorun yazdığı lens Airoptix night & day bana aylığına 140 lira fiyat verdi..
şimdiden çok teşekkürler kızlar..