evet yanlış anlaşılma olmuş canım sakın merak edip de ambalajını bozup lensi açma..yoksa iade şansın da kalmaz...bu arada green amazon baya bir koyu yeşil tonudur...
tşk ederim güneşcim...bi an için aklımdan denemek geçti ama açmadım...iade edicem ...bu renk hoş bi renk diil sanırım dii canım??senağlama
sevgili okypete lensim elime geldi fakat hayal kırıklıgına ugradım çünkü elime gelen lens boh lomb un green amazonu...yani ayrı bir firmanın AMAZON ADLI BİR FİRMANIN GREEN İ ..diil yanlış getirtmişim dimi lensi??? o yüzden henüz açıp denemedim??:jeyyar:
kızlar bunun markası,,, rengı ne??
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım.Hepinize merhabalar...Ben de lens kullanmayı sevenlerdenim.Daha önce freshlookun hareli yeşilini kullanıyordum ve solüsyon olarak da Renu ile rahattım.Yeni lensim b&l amazon yeşili.Ama iki gündür takıyorum ve gözlerimde batma yapıyor.Bir de sağ gözümdeki lens kayıyor.Aldığım yere danıştığımda solüsyonun lens ile uyumsuzluğundan olabileceğini söyledi.b&l kullanan arkadaşlara sesleniyorum:Lütfen bu lens ile hangi marka solüsyon uyum sağlıyor bana yazabilir misiniz?Teşekkürler...
Kullandığım solüsyon Renu Multiplus.Lenslerimi genelde eve geldiğimde çıkartıyorum.Birşey kaçırdığımı da sanmıyorum ama olabilir belki.b&l nin ihtiva ettiği su miktarı freshlooktan az.Belki de daha fazla nemlendirici özelliği olan bir solüsyon kullanmalıyım.İlgin için teşekkürler...Bu konuda tavsiyesi olanlar olursa cevabınızı bekliyorum arkadaşlar...
Haklısın.Opti-free yi birisinden daha duymuştum.En iyisi pazartesi göz doktoruna gidip hem lensin gözüme uygun olup olmadığını kontrol ettirmek hem de uygun solüsyonu danışmak galiba.İlk alışımda da muayeneden sonra doktorun tavsiyesi üzerine freshloook lenslerimi almıştım.Ama göz ölçüm sonuçlarım optikçide kalmıştı.Bu sefer yıllık bosch lomb aldım.BC değerleri farklı öncekilerden.Belki ondan kaynaklıdır diye şüpheleniyorum.Bakalım!İlgine teşekkürler...
bende bugün grilerimi taktım resim çektim bi tane =))=)
okypete canım sence dmtlale nin taktıgı lensler hareli mi yoksa diil mi?? ulaşamadım dmtlaleyea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?