[/IMG] bak bu benim kullandığım rainbow gri. damarsız demek resime bakarsan çizgiler göremezsin birde sophistic ekleyeceğim. aradaki farkı görmen için. o az damarlı bir lens. en çok damarlı b&l dur mesela. onda çizgiler daha belirgindir.....bu arada güneş, kıvılcım,renk inanılmaz değişti, o buz mavisi ton gitti ve griye döndü.olay solüsyonmuş kızlar.bu en son fotoğrafım bu lensle
:dance:eğer beyaz tenliyseniz menekşe rengi (viyolet) çok güzel duruo benim annem kullanıo herkes kendi göz rngi zannedio vharika duruoo beyaz tenliyseniz mutlaka deneyin derim
haklısın canım :) ama gözü çok koyu kahve ve siyah olanlar dışında...normal kahverengiler için sorun yok.. aşırı koyu gözde daha koyu tonda mor duruyor da onun için söylüyorum...
türkiyede ve dünyada en az tercih edilen lens rengi bu sanırım...insanlar genelde renginin çok mor olabileceğini düşünerek kaçıyorlar hiç şans vermiyorlar bu renge :) oysa benim baştacım diyebilirim...neler kaçırdıklarının farkında değiller...makyaj bile istemiyor bu renk ..üstelik tahmin ettiğinizden çok daha fazla açıyor göz rengini....bunu gri lensin biraz renklendirilmişi olarak düşünebilirsiniz:)
her menekşe rengi lens öyle mosmor da değil leylak-mavi-gri arası dönen bi rengi var...öyle bir renk ki açık mavi ve grinin pastelliğini taşıyor ama bazen koyulaştığı zaman ise lila hali ortaya çıkmaya başlıyor ve daha floresanlı bir renk çıkıyor ortaya....yani hem pastel hem fosforlu gibi...
ama şu da var..biraz gösterişli olduğu için gece kullanmak için çok ideal...isterseniz gündüz de kullanabilirsiniz..daha canlı ve renkli görünmek için...o zaman da sırıtmıyor..
fakat mahalle bakkalına giderken bile lens takanlardansanız mahalle bakkalı için çok gösterişli kaçabilir...
[/IMG] bak bu benim kullandığım rainbow gri. damarsız demek resime bakarsan çizgiler göremezsin birde sophistic ekleyeceğim. aradaki farkı görmen için. o az damarlı bir lens. en çok damarlı b&l dur mesela. onda çizgiler daha belirgindir.....bu arada güneş, kıvılcım,renk inanılmaz değişti, o buz mavisi ton gitti ve griye döndü.olay solüsyonmuş kızlar.bu en son fotoğrafım bu lensle
Kesip Resimleri Birlesdirip Böyle yaptim
Ya burda güzel gözüküyor Ama Bazileri öyle kuruyor ki Sasdirik Sasdirik duruyor birde rengi koyulasior fisfisfis Bi cözemedim su lensi benneyaptımki
Birdaha ki sefere rainbow aylik siparis edecegim hosuma giderse yiliklarindan Kullanmayi düsnüyorm BaKaLim fisfisfis
güle güle kullan canım böyle çok daha güzel olmuş :) koyu-gri ile yeşil arası gibi algıladım ben renk sonucu ve gayet doğal :) hangi solusyonla kullandın canım ?
evet canım. buz mavisi gibiydi. opti free böyle yaptı. çok memnunum.hihoyyytokypete çok güzel gözüküyor renk gerçekten.yani lens olduğunu bilmesme inan inanırım kendi gözün olduğuna..peki sen rengini koyulaştırıcı bir solisyonmu kullandın?hangi marka solisyonla bu renk oldu..ilk başta lensin rengin sanırım daha solgun daha beyaza yakındı dimi?
Çok güzel durmuş lenslerin maşallah (= Colorblends hareli yeşil mi bunlar ?
ayneen bebişim.. Şimdide bousch lomb un bir rengini kullanıyorum. Onunda fotosunu koyucam.. [adı:green turquoise] :1rolleyes:
güneş bu renk çok güzel gerçekten.sana çok gitmiş bu renk. okyanus rengi gibi. deniz ,derinlerde o rengi alır ya. ben bayıldım. güle gükle kullan canım
moralini bozma. takmadan anlaşılmaz. bak benim resimdeki rainbow gri lensim baktığın zaman, bembeyaz duruyor. takınca rengini alıyor. o yüzden bir tak. ve bize haber ver. tamam mı
moralini bozma. takmadan anlaşılmaz. bak benim resimdeki rainbow gri lensim baktığın zaman, bembeyaz duruyor. takınca rengini alıyor. o yüzden bir tak. ve bize haber ver. tamam mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?