slm kızlar birsey soracagım lens takarken vede cıkarırken zor oluyormu hiç denemdm aslında cok istiyorum cesaretim yok ya göze nasıl takabilirimki diyorum zormu gercekten yoksa benmi abartıyorum
=)hayırlı olsun cnm tekrardan=)
biliyorsun cnm baya bi sıkıntı cektik ama sonunda kavustun =)
evet cnm bizim diger lensler gibi deil daha yumusak deil mı ? bi de cogu kısı bana noktaları belli oluyor mu diye sormustu belli olmadıgını soylemıstım senin gozunde nasıldı noktaları fln belli mıydı ?
giallo ile mel arasındakı renk farklı nasıl ?hangisinin hangi tonları daha baskın ?
Solocare aqua solusyon lensi opaklaştırmanın yanısıra lenslerin daha pot görünmesine de yolaçıyor..bilginize arkadaşlar
slm ilk basta takarken ve cikartirken zorlanirsin fakat alirsisin bende ilk basta cikartirken ve takarken zorlanmistim ama simdi cok kolay takip cikartiyorum
benimde sizlere bi sorum olacak
kontakt lens kullananlarin gözlerinde mantar olusuyormus ?? dogru mu böyle bisey var mi daha dogrusu
birde son gunlerde lensler gozumde cok kuruyor ne yapmam gerekiyor ?
gnzcim bu arada sana çok teşekkür ediyorum beni mellerle buluşturduğun için:)
slm kızlar birsey soracagım lens takarken vede cıkarırken zor oluyormu hiç denemdm aslında cok istiyorum cesaretim yok ya göze nasıl takabilirimki diyorum zormu gercekten yoksa benmi abartıyorum
cnm bende ilk zamanlar zorlanmıstım simdi aynaya bakmadan bile takıp cıkartabiliyorum ...korkmanı gerektirecek zor bir yanı yok
tskedrim cnm birde cok sorum oldu kızmayın banada lenslerin özelliği cok aylık yıllk kullannalar varmıs nasıl yani her ay lensmi alacgm onuda acıklarsanız cok sevinirim günlükmü kullanılıyor yoksa aradamı lütfeeen acıklayın
evet cnm ya durup durup bakıyorum aynaya:)bayıldım bayıldım...sabah taktım cnm hala gözümde inanılmaz rahat bi lens...
canım bilmiyodum bende onu kullanıyorum
evet cnm inanılmaz rahatlar .....yalnız cok merak ettim nasıl durdugunu =)en yakın zamanda fot.larını bekliyorum =)
evet rainbowlarımın 3 ünü de b&l ye döndürdü canım
bende bugun telefon acmadan lens deneyecegim yere gittim gene testerleri yoktu gelmemıs...artık bu son gidisimdi denemek için ugrasamayacagım eziyet gibi geliyor aaaaaa sıkıldım artık =)=)....
cnm bir cok markanın gunluk ya da aylık ya da yıllık lenslerin var gunluk lens istersen tek kullanımlık oluyor gunun sonunda cıkartıp atıyorsun ...eger aylık dusunursen suresi gene bittiginde yenisini alıyorsun ...yıllıklarda da bir ya da 1.5 suresi ne kadarsa gunu gectiginde cıkarıp atıyorsun ....umarım acıklayıcı olmustur cnm =)
yaa şaşırdım şimdi cnm neden öle olduki...bende gidip kocaman almıştım ondan daha doluama ben henüz farketmedim cnm giallolarım hala normal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?