sauflon all in one lightlar bunuda not aldım ama heryerde bulamam sanırım canım dimi belli başlı merkezlerde vardır sanırım bakırköye falan gitmem gerekicek
evet bende renu alıcaktım sonra optifree önerdiler oda çok kaliteli falan dediler ama lens matlaşıcaksa hepsi aynı kapıya çıkar sonuçta ölü balık gözü gibi olsun istemem netten sipariş vermek daha mantıklı
4 gözle bekliyorum bende o maili kızlar beni unutmayın banda haber vercektinizzkaydirigubbakcemile2
günizciğim siyah çerçeveli sadece göz bebeğine renk ve parlaklık vermek amacıyla üretilmiş gibi anladım ben ama doğrumuyum bilemem tatlım =)
http://img.alibaba.com/photo/11443662/Contact_Lenses.jpg
kızlar ben bu lenslerden hiçbirsey anlamadım ..rengi siyah mıdır nedr
arkadaşlar bende 2 yıl süreyle lens kullandım ve göz numaralarım durmadan büyüdü1 haftadır gözlüğe döndüm. acaba lens kullanmak numaraların artmasında etkend mi?
evet lensler siyah türevleri..yani renkli siyah...
renk isimleri "noir" diye başlıyor dikkat ettiyseniz..
"noir" fransızcada "siyah" demek oluyor :)
katalogda fena görünmüyolar...tam da bana gideceğini düşündüğüm kadar koyularmış :) ama dokusu nasıl, gözde nasıl durur o var...
çok siyah görünüyorsa iyi olmaz...gözü hastalıklı olan kişilerin donuk siyah gözlerine benzeyebilir aksi takdirde.....rainbow dark green bile bana çok koyu geldi...yani koyuluğun da bi sınırı var :)
kızlar reine marka lens için başka bi forumda kız çok doğal olduğunu söylemiş sanatçı lensi diye geçiyomuş diğer lenslerden farklıymış kız izmirde tesadüfen bi yerde denemiş çok beğenmiş ama bunu bikaç sene önce yazmış şimdi varmıdır bilmiyorum....googleda arattığımda bi optikçide çıkıyo ama sayfa açılmıyo
vallaha bebegim seninde bilmedigin birsey yok benim fransızca bildigim tek bi kelime dahi yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?