dimi canım yeşil gri mavi tonlarında gözküyor renk tam olark kestirmek çok zor benim göz rengim koyu aldığım grilerle ancak bunun bi ton açığını yakalayabildim onunki zaten renkli ne renk taktı kimbilir kaydirigubbakcemile3
bakın arkadaşlar mesela bu adamın gözlerinde bile lens var...kendi gözü renkli olmasına rağmen...
işte bu da yakından hali...lensin dokusundaki yeşil çizgiler hemen dikkatinizi çekicektir :) gözü renkli olanlar da fazlasını istiyor anlaşılan
tatlısım galiba bu renge benzer bi renk olur gibi jessica nın gozlerin rengi demin koydugum bal rengine ne kadar benziyor deil mı
günizimmm lütfen hemen söylermisin çok meak ediyorum deneme şansım varmıki ?olmasada eger böyle duracaksa hemen alırım fiyatınıda yazarsan sevinirim gnizcim
bencede hiç takmasa daha iyi olurdu canım :) ama kumral ve renkli gözlü olduğu için bu taktığının dışında da daha başka renk yakışmazdı zaten...canlı maviler bile cırtlardı bence...
yani doğalından ayrılmak istememiş...buz mavisi-gri gözleri var...yeşil desenli lens takmış....ama bence de takmaması daha iyi olurdu...lensin dokusu pek güzel değil gibi...
renkli gözlüler lens takmaz diye düşünenler olduğu için o resmi koymak istedim :)
tatlısım kendi goz rengini bilmedigim için arasında farkı tahmın edemıyorum =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?