Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım dark geernlerini istiyorum bulamıyorum resimlerini.
of Allahım doğallığa bak ya süperrrrr
ama haklısınız ya doğal olması ve rengin güzel olması yetmiyor..saçınla teninle uyumlu olmasıda önemli..renk güzel diye de yakışmayan bir lens takmak insanı daha çok çirkinleştirir..birkeresinde giallolarımı taktığımda annem hasta gibi olmuşsun demişti =)
deneme şansım olmadı bitanem..tester varmı diye sordum yok dediler..ama deneme lensi var dediler ve kapalı bir şişede dışından gösterdiler istediğiniz renk bu dimi dediler...bende evet dedim.....
heralde deneme lensleri parayla alınıyor sormadım ben de...ama gördüğüm yetti bana...
tatlım benimmmmm kaptakı tam olarak durusu nasıldı acık mıydı koyu muydu rengini cok mu turuncuydu yoksa birazcık mı ......
hayır tatlışım... öyle cart turuncu değil ama turuncu sayılır...sarı hiç değil...sert ve keskin bir tonu yok..cart değil....ama kapta varlığı ilk bakışta hemen seçiliyor...bu biraz koyu duracağına işaret..
çünkü rainbowun açık duran renkleri kabında var yok arası çok zor seçilir şeffaf lens gibi gözükürler hatta..renkli kısım seçilmez pek...bunu da dark green gibi ilk bakışta kendisini görebiliyorsun..opak lens gibi boyası hemen görünüyo kapta..
lens karamel gibi.....çikolatalara konan karamel gibi...sıcak bir tonu var....açık kahve-karamel tarzı...
açık da değil çok koyu da değil...dark greenden açık duracağını tahmin ediyorum ama giallo veya melle alakası yok...
dark greenden daha açık tabiki karamel gibi olması dolayısıyla...yani kahverengi değil...ama yinede kapta varlığını hemen seçiyorsun...
benim doğal göz rengimin günışığındaki haline çok benziyor..eğer hatırlıyorsan canım
evet cnm hatrlıyorum kendi gozlerinin rengini ......acaba rengi nasıl olucak kı ...yesil ya da maviyi az cok gozumde canlandırabiliyorum ama bal rengi gibi bi lensi hiç denemedigimden mıdır nedir hiç hayal bile edemıyorum
radikal değiştirmez koyu duracağı kesin...kaptaki duruşundan onu anladım...
ama dark green kadar koyu durmaz....bakalım artık karamel gibi bişeydi işte :)