Ne çeşit bir boyama tekniği kullanıyorlar bilmiyorum ama içinde sim olmadığına eminim, çünkü lenslere çok dikkatli bakıyorum ama herhangi bir ışıltı görmüyorum. Bu yeni Natural Colors serisi renkler tamamen opak, ama nasıl yapıyorlarsa belli bir derinlik sağlayabiliyorlar. Üstelik bunu lense damar katmadan yapıyorlar. Tabi ki normal göz gibi olmuyor ama bu da bence bir başarı.
Bence 3 boyutlu hologram tarzı lensler çıkmadığı sürece gerçek gözü yakalamaları çok zor. Umarım gelecekte buda olacak.
Bence 3 boyutlu hologram tarzı lensler çıkmadığı sürece gerçek gözü yakalamaları çok zor. Umarım gelecekte buda olacak.
Bu solotica lenslerin dokusunda sim de varmı ? pek çözemedim dokularını ben ama...sanki opak boya ile sim karışığı var gibi...çünkü ne yarı şeffaf lenslere benzetebildim ne de tam opaklara...
şeffaf etki versin diye aralıklı noktalar halinde dokunmuş ama biraz uzaktan basbaya gözü 100 de 100 örtüyo gibi gözüküyo....sanırım içinde sim var ve ışığı bolca yansıtıp şeffaf lenste opak etki sağlıyor..doğru mu bilmiyorum...sadece tahmin ve varsayım...
freshlookun sadece renkli simden oluşan radiance lensleri var...soloticalar onların daha sık dokuyla boyanmışı ve opak boya katılmışı gibi....
Son düzenleme: