Esmeraldalar bugün geldi arkadaşlar. Resimleri en kısa zamanda çekip koyacağım. Ayrıca Rainbow Fantasy Light Blue aldım. Onların da resimlerini koyacağım.
harikasın gal pal. dört gözle bekliyorum. kaç haftada geldi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Esmeraldalar bugün geldi arkadaşlar. Resimleri en kısa zamanda çekip koyacağım. Ayrıca Rainbow Fantasy Light Blue aldım. Onların da resimlerini koyacağım.
kızlar bu iki mel arasında kaldım sizce hangisi daha güzel..
ikiside mel fakat serileri değişik..
biri hareli diğeri haresiz..
ImageShack - Image Hosting :: naturelcolorsmel.jpg
ImageShack - Image Hosting :: hidrocormel.jpg
biede sizce bu renk nasıl? naturalcolors ıce
ImageShack - Image Hosting :: naturalcolorsce.jpg
harikasın gal pal. dört gözle bekliyorum. kaç haftada geldi...
kızlar bu iki mel arasında kaldım sizce hangisi daha güzel..
ikiside mel fakat serileri değişik..
biri hareli diğeri haresiz..
ImageShack - Image Hosting :: naturelcolorsmel.jpg
ImageShack - Image Hosting :: hidrocormel.jpg
biede sizce bu renk nasıl? naturalcolors ıce
ImageShack - Image Hosting :: naturalcolorsce.jpg
sözünü ettiğim geo lens bu :
Ayyyy çok güzelmiş bunlar yaaaa
Fiyatları ne kadar? Nerden aldınız bunları kızlar?sengözlerimebaksanab
hiçbirisi güzel değil bunların ya....hiç çekici değil....ne quartzo ne mel...ne de diğer marka...:1no2::1no2:
konuya girip baktıkça lenslerden soğuyorum yahu...inşallah dark greenler beni üzmez...mart da bi gelemedi öffff fisfisfis
gal pal renk çok farklı. .....şaşırdım şimdi....
Resimde grimsi tuhaf bir renk çıktılar ama gerçekten normalde bu renk ile alakaları yok. Sanırım telefonun flaşından dolayı oldu, bilemiyorum.. Yarın normal ışıkta çekilmiş fotoğraflarını koyacağım, renk normalde gerçekten çok güzel ve doğal.
Bu arada söz verdiğim gibi Geo Nudy mavi resmi, Bunu geçen ay çekmiştim ama lens forumuna koymak nasip olmamıştı.
Türkiye'de satılmıyorlar canım web üzerinden online olarak sipariş veriyorsun. En fazla 20-25 $'a patlıyorlar shipping de dahil. 2-3 haftaya ulaşıyorlar eline.