............B&L star colors pacific blue
freshlook CB turquoise
freshlook CB green
freshlook colors green
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
............B&L star colors pacific blue
freshlook CB turquoise
freshlook CB green
freshlook colors green
teşekkür ederim galiba burda hazelle grisi var sdc gözden kaçırmadıysam eğer
evet başka renkleride bulursam eklerim =)
opak lensler genelde damarlı veya desenli oluyorlar...
sanırım bunun nedeni gözlerde "tek ton" hakimiyeti olmasını önlemek ve sözümona 3 boyutluluk derinlik katmak amacıyla yapıyorlar ama hiç işe yaramıyor..
yani öyle veya böyle renkli lensi "radikal renk değişimi" amaçlı kullanıyorsanız damar olayına alışmak zorundasınız..
yoğunlaştırıcı lensler lens çeşitleri arasında en damarsızları...ama onlarda radikal renk değişimi isteyenleri tatmin etmeyecektir...
yani 2 seçenek var...radikal renkdeğişimi uğruna damarlara katlanmak....veya damarsız isteniyorsa radikal değişim beklentisinde olmamak...
bugüne kadar opak olan ve radikal renkdeğişimi yapan ve aynı zamanda damarsız olan lens görmedim...lens üreticilerini de bu zihniyetten kurtarmak imkansız...zaten hayatta hiçbirşey dört 4 lük olmuyor ki...
merhaba,ben de aynı şekilde solitica almak istiyorum ama nasıl alacağımı bulamadım.burada alan ve resmini koyan bir arkadaş vardı ona mesaj attım ama cevap vermedi :1no2:arkadaslar lutfen artık bırı cevap yazsın bu solıtıcalardan almak ıstıyorum otica bellucciye gırdım uye olmaa calıyorum ama olmuyor nasıl alıcam daha once alan varsa yardımcı olabılırmı bu bır ıkıncısıde benım ten rengım beyaz sac rengımsarı sımdıye kadar mavı kullandım artık yesıl ıstıorum esmeraldayı cok begendım ama cokmu cıg duruyor banamı oyle gelıyor quartz ve esmeralda arasınd kaldım sızce hangısı daha guzel ???*
bu hangi markanın hangi rengi? çok güzel görünüyor,yeşil mi bu lensler?
arkadaslar lutfen artık bırı cevap yazsın bu solıtıcalardan almak ıstıyorum otica bellucciye gırdım uye olmaa calıyorum ama olmuyor nasıl alıcam daha once alan varsa yardımcı olabılırmı bu bır ıkıncısıde benım ten rengım beyaz sac rengımsarı sımdıye kadar mavı kullandım artık yesıl ıstıorum esmeraldayı cok begendım ama cokmu cıg duruyor banamı oyle gelıyor quartz ve esmeralda arasınd kaldım sızce hangısı daha guzel ???*